Brelocuri fara contact la comanda

Brelocuri igienice la comandaBrelocuri fara contact la comanda personalizate

Probabil Va confruntati si Dvs. cu problema disparitiei unor necesitati datorita inchiderii unor sectoare economice în zilele de COVID-19 pandemie globală..

Aceste brelocuri vin in ajutorul Dvs. pentru a reveni in mintea clientilor si prospectilor deservind necesitatilor noi.

Brelocurile fara contact vă pot ajuta să evitați atingerea mânerelor ușilor, butoanele liftului și multe altele

Virusurile pot fi pe orice suprafete, mai ales acolo unde umbla o multime de oameni, de exemplu butoane lifturi sau bancomate, mânerele ușilor sau multe alte suprafețe cu care probabil că trebuie să intrați în contact regulat, cea ce reprezinta o problema destul de mare in combaterea virusului.

deschizator usa no contactAceste brelocuri no contact sunt instrumente destepte care te ajtua ca nici o parte a corpului tău sa nu intră vreodată în contact cu potențialele încălziri virale, cum ar fi mânerul unei chiuvete dintr-o toaletă publică, zăvorul ușii taxiului respectiv sau Uber, sau tastatura de la pompa de gaz în timp ce alimentati mașina.

Brelocuri fara contact la comanda promotionale

Aceste brelocuri fara contact pentru deschidere usa sunt obiecte utile care ar putea fi de folos pentru fiecare dintre noi.

Brelocurile no contact au o buclă de deget mare si o parte deschisa cu care se poate agata de clante, sau se poate apasaBrelocuri fara contact promotionale butoane.

Aceste brelocuri fara contact persoanalizate promotionale pot fi de orice forma dorita, de exemplu in forma unui logo propriu, cea ce Va ajuta sa oferiti clientilor sau prospectilor Dvs. ca si materiale promotionale cu ajutorul carora puteti sa mentineti timp indelungat in mintea lor marca Dvs. 

Specificații:

  • Culoare: metalic
  • Dimensiune produs: 2,7*8,8 cm sau personalizat
  • Material: metalic
  • forme existente sau in forma logo-ului Dvs.
  • Comanda minima: 1000 bucati / model.

Sunteti in cautarea unor produse promotionale interesante personalizate care au suprafata mai mare pentru afisarea mesajului dvs.?

Sunteti la locul potrivit! Aceste brelocuri no contact la comanda personalizate sunt materiale promotionale utile si populare care se pot realiza in orice forma speciala dorita.

Brelocuri fata contact la comanda personalizate la cele mai bune preturi aici!

Comanda brelocuri fara contact personalizate aici!