Bratari id personalizate

Bratari id personalizate la comanda

Bratari id personalizate se utilizeaza in domenii foarte diferite, cum ar fi concediu, zile de naștere, bilete VIP hotel și multe altele. Aceste bratari sunt denumite pur și simplu bratari id personalizate pentru evenimente. Rolul acestor bratari id personalizate este – pe langa accesul la evenimentele repective – promovarea compania dumneavoastra. Acesta este un beneficiu pe termen lung pentru Dvs.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

bratari PPC

Dacă în oraşul Dvs. se organizează o alergare 5K împotriva cancerului, puteţi cumpăra benzi evenimente, puteţi personaliza cu denumire/logo afacere şi să sprijiniţi astfel evenimentul prin aceste benzi. Astfel aceste bratari id personalizate permite companiei Dvs. de a sprijini orice fel de obiectiv sau cauză comunitară.

Bratari PVC

De asemenea aceste benzi evenimente lucrează pentru Dvs. într-un mod foarte simplu deoarece ele sunt create pentru ca clienţii să le folosească şi să le poarte – ca un breloc, dar mult mai faine. Acestea fac ca numele afacerii Dvs. să se răspândească în rândul oamenilor prin publicitate de grai, şi toată lumea ştie că nici un fel de reclamă nu învinge recomandarea personală.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Bratari PE

Din toate aceste benzi evenimente oferim cantitate mică şi mare. Astfel aveţi libertatea de a comanda atât de mult sau atât de puţin cţt aveţi nevoie. Aveţi posibilitatea de a crea model propriul de bratari cu sloganul sau logo-ul companiei în orice culoare aleasă.

Bratari tyvek

Bratari id personalizate cu brand

Aceste benzi evenimente, numite şi bratari ID, mai nou sunt foarte răspţndite în campanii de divertisment şi promotionale. Puteţi promova compania Dvs. cu aceste bratari identificare promotionale. Personalizaţi benzile prin imprimare nume companie, logo sau mesaj propriu. Clienţii şi prospecţii în mod sigur le vor aminti.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Bratari holografice

Bratari id personalizate cu logo

Aceste bratari identificare promotionale sunt perfecte pentru:
  • Spitale, bănci de sânge sau alte facilităţi medicale
  • Produse promotionale excelente pentru colectori de fonduri, evenimente sportive şi festivaluri
  • Activităţi de divertisment

…clic pe poze pentru mai multe infromatii bratari id personalizate…

Bratari id vinil      Bratari identificare personalizate

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bratari acces personalizate? Doriti sa comandati bratari acces personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.