Bratari id vinyl branduite

Bratari id vinyl branduite cu logo

Bratari identificare vinylPentru benzile de identificare de durată mai lungă de folosire, care poate fi purtat confortabil pentru mai multe zile, vă recomandăm bratari identificare vinyl. Acest tip de benzi de plastic sunt disponibile în format Wide Face sau sub formă de “L”, şi oferim gama cea mai variată de culori. Nivelul de securitate a benzilor de vinyl este mai mare decât a bratarilor de identificare tyvek, ele au fixare într-un printr-un clip sigur, care odată fixat nu mai poate fi deschis. De fapt, singura modalitate de a lua jos bratara este de a tăia cu foarfeca!

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Bratari id vinyl branduite imprimate

Bratari vinylLa fel ca şi la benzile tyvek, imprimarea de logo sau text propriu nu doar evenimentul şi ajutoarele oferite promovează, ci în acelaşi timp rata de securitate va creşte. Benzile de vinyl sunt tipărite folosind cele mai noi echipamente de folie foarte fierbinte, care ne oferă multe opţiuni de imprimare diferite.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Bratari id vinyl branduite inscriptionate

Benzi vinyl imprimateAceste benzi vinyl imprimate pot fi folosite ca benzi vinyl numerotate, benzi vinyl de vacanţă, benzi vinyl de petrecere, benzi vinyl VIP, bratari vinyl cu cod de bara, ect.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

 

 

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bratari acces personalizate? Doriti sa comandati bratari acces personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.