Bratari tyvek imprimate

Bratari tyvek imprimate promotionale

Bratari acces tyvekAceste bratari acces tyvek oferă o soluţie simplă şi ieftină pentru control acces şi gestionare vizitatori. Acest produs realizat din polietilena de tors, care se simte si arata ca hârtia. De aceea acestor bratari acces tyvek se mai spune și bratari hartie. Materialul tyvek este extrem de durabil şi ideal pentru evenimente care durează mai puţin de o zi.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Aceste bratari pot fi personalizate, şi sunt foarte sigure: odată fixate la încheietura mâinii, tăiate strategic punctul strategic, aceste bratari acces tyvek nu vor mai putea fi eliminate fără a se distruge sau fără a prezenta semne clare de manipulare.

Bratari tyvek imprimate la comanda

Bratari tyvek evenimentePrin imprimare de text sau logo propriu, nu numai că se va îmbunătăţi impactul vizual al bratarilor, dar se va ridica de asemenea nivelul de securitate prin reducerea riscului de contrafacere. Deşi imprimarea cu negru este cea mai populară culoare, pentru că acesta arată bine pe cele mai multe culori de bratari, este disponibilă imprimarea cu orice alte culori. Cu toate acestea, vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că unele culori nu se reproduc întotdeauna perfect pe unele culori solide.

Caracteristici suplimentare de bratari tyvek imprimate sunt: imprimarea de coduri de bare pe bratara dacă este nevoie sau chiar imagini/poze.

Bratari tyvek imprimate personalizate

Bratari tyvek imprimateCăutați bratari identificare ieftine și semipermanente? Aceste bratari acces tyvek personalizate sunt excelente pentru evenimnete regulate prin securitate sau pentru evenimente exclusive! Aceste bratari acces tyvek se pot realiza înt-o mulţime de culori şi sunt disponibile în nouă forme. Personalizaţi bratari acces tyvek ca benzi personalizate care sunt practic indestructibile.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bratari acces personalizate? Doriti sa comandati bratari acces personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.