Caleidoscoape branduite din plastic

Caleidoscoape branduite la comanda

Aceste caleidoscoape branduite sunt produse promotionale minunate, si sunt realizate din tub de plastic combinat cu mărgele stralucitoare în interior şi imprimare conform specificatiilor Dvs. în exterior. Fie cu imprimarea de desene animate sau efectul magic, acest tip de caleidoscop plastic este cu siguranţă o jucărie adorată de copii. Pentru acest tub caleidoscop fabulos imprimarea sau orice alt design sunt în conformitate cu alegerea dvs. Folosirea acestor jucarii caleidoscop este o modalitate inteligentă de a păstra numele Dvs. în memoria clienţilor!

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret caleidoscoape personalizate aici!

Caleidoscoape branduite din plastic promotionale

Caleidoscop plastic promotional

Caleidoscoape branduite personalizat

Caleidoscop plastic personalizat

Informatii caleidoscoape branduite

Fiecare dintre caleidoscoapele noastre din plastic sunt confecționate dintr-un corp de plastic, pe care puteți imprima brandult Dvs, iar in interior sunt margele strălucitoare frumoase. Fiecare caleidoscop din plastic poate fi tipărit cu logo-ul companiei dvs. sau cu un slogan publicitar dacă veți folosi caleidoscopul branduit campania dvs. publicitară. Dacă doriți să folosiți caleidoscoapele branduite din plastic ca cadouri promoționale pentru copii la un eveniment publicitar mai mare, puteți alege pe ele câteva personaje de desenate animate sau alte motive vesele. Implicați-vă clienții cu caleidoscoape branduite din plastic!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de caleidoscoape personalizate? Doriti sa comandati caleidoscoape personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.