Caleidoscoape metalice cu logo

Caleidoscoape metalice personalizate cu logo

Caleidoscoape metalice branduite Aceste caleidoscoape metalice cu logo sunt confectionate din diferite materii primte, cum ar fi din alamă, aluminiu, metal și un binoclu VIP. Dar este posibil să mergeți și mai departe și să proiectati întregul caleidoscop la comanda de lux,  iar în producerea unei astfel de vizualizări de frumusețe personalizate, materialele componentelor individuale sunt opționale. Caleidoscoapele sunt fabricate cu tuburi din alamă, cupru, oțel inoxidabil și elemente optice și lentile de la producători renumiți. Clientul trebuie să aleagă compromisul dintre calitate și preț final. În ceea ce privește producerea restricțiilor, nu este necesar să se țină seama doar de faptul că materialele de calitate necesită prelucrare profesională și unele componente nu sunt ieftine.

Caleidoscoape metalicePrețul unui caleidoscop de ​​o calitate foarte bună poate varia de la 2.000 la 5.000 de euro. Nu există încă prea mult interes pentru această categorie pe piața romanească, dar există un interes pentru calitate din străinătate și există disponibilitatea de a plăti pentru aceasta.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret caleidoscoape metalice cu logo aici!

Caleidoscoape metalice branduite cu logo

Caleidoscoape metalice personalizate Producție personalizată de caleidoscoape, astfel producem caleidoscoape personalizate într-un design unic, conform cerintelor clientului. Modul de realizare depinde de grupul țintă sau de scopul pentru care doriți să folosiți caleidoscoapele personalizate. Dacă sunteți un client VIP, atunci este bine să nu economisiți bani și să investiți în caleidoscoape personalizate, folosind materiale naturale și componente de marcă Precioza sau Swarovsky, sau doriți să atrageți o nouă soluție de bună calitate cu viață medie cu un cadou promotional care va avea o valoare percepută mai mare, dar cumpărare prețul va fi menținut la un nivel de preț mai mic. Sau dacă doriți cantitatea și este o capturare pe termen scurt a celui mai mare grup posibil, atunci caleidoscoapele ieftine din plastic sunt cele mai potrivite pentru dvs. Pentru caleidoscoapele din plastic realizate la comandă, este recomandat să vă concentrați pe comenzi în serii mai mari și cu transport, astfel încât prețul ieftin pe bucată să fie reflectat. Costul aerian al transportului pentru on caleidoscop este relativ mare, nu este neglijabil, iar la aceste caleidoscoape ieftine din plastic costul transportului poate fi mai mult decât prețul caleidoscoapelor în sine.

Caleidoscoape metalice promotionale Prin urmare, dacă prețul este o prioritate și acesta este criteriul principal, planificarea este esențială.

Caleidoscoape cu imprimare sau branduire personalizate sunt caleidoscoape personalizate de marcă. Este posibil să aveți o imprimare personalizată a întregii suprafețe, precum și să plasați logo-ul în interiorul caleidoscoapelor.

Plasarea unui logo personalizat în interiorul unui caleidoscop este un mod foarte eficient de a vă promova marca.

Nu este fără interes că este posibil să alegeți umplutura în loc de fragmente de mici componente mici care vă pot evoca produsul. Sau, la fabricarea unui caleidoscop obișnuit, aceste mini componente pot fi combinate cu cioburi.

Rezultatul este un aspect publicitar personalizat, care este unic si mai eficient ca articol publicitar decât caleidocopele convenționale tipărite doar la suprafață.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret caleidoscoape metalice branduitee aici!

Caleidoscoape metalice cu logo promotionale

Caleidoscoape metal Producția de caleidoscoape personalizate și producția de mini caleidoscoape. Producția de caleidoscoape personalizate, teleidoscoape și binoclu caleidoscoape. De asemenea, este posibil să se producă caleidoscoape care nu conțin cioburi. Acestea formează apoi formele prin lentilele optice spre exterior. Atunci este doar în sarcina clientului să aleagă ce varianta alege pentru producerea de caleidoscoape personalizate. De asemenea, este posibil să alegeți versiuni miniaturale sau versiuni fără distorsiuni, care funcționează ca mini-binoclu sau binoclu de teatru.

Binoclu personalizat cu un obiect de publicitate 3d – aceste versiuni personalizate fără cioburi nu sunt potrivite pentru aplicarea logo-ului în interior și, de asemenea, nu sunt potrivite pentru combinarea cu componentele mini din interior. Tehnologic, o astfel de producție personalizată este posibilă, dar frumusețea rezultată nu are parametri satisfăcătoare, efectele optice individuale sunt supraîncărcate.

Pe de altă parte, acesta poate fi doar părerea noastră subiectivă, dacă clientul dorește să producă o astfel de combinație, vom fi fericiți să-l satisfacem dorintele.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret caleidoscoape metalice promotionale aici!

Caleidoscoape metalice cu logo

Caleidoscop metal Caleidoscoape personalizate cu efecte speciale – printre caleidoscoape personalizate care pot atrage atenția cu noua lor soluție este binoclul, care are un recipient cu un lichid în locul unei umpluturi clasice. Efectul priveliștii caleidoscoapelor este astfel amplificat de efectul obiectelor plutitoare în lichid, care nu se revărsă brusc, ci schimbă ușor formele prin trecerea treptată.

Furnizăm lămpi de proiecție personalizate japoneze cu efect caleidoscop. Caleidoscopul poate fi folosit și ca lampă de proiecție. Acestea pot fi produse în două variante și, ca o lampă japoneză, atunci când motivul personalizat este cel mai adesea tăiat cu laser în plăci de lemn, care sunt plasate într-un cadru sau doar cu conectori împreună. Aceste plăci permit apoi decupaje ușoare și desenează un motiv personalizat pe pereții și suprafețele din jurul lor. Modele artistice pot fi produse în acest fel, sau o comandă de decupare publicitară poate fi, de asemenea, făcută la comandă. Comanda minima pentru a aceste lămpi de caleidoscop personalizate este de 100 buc.

Proiecție caleidoscop personalizat: a doua opțiune este o proiecție dintr-un tub personalizat de vizualizare a frumuseții. Când sursa de lumină este plasată în tubul de sticlă de frumusețe. Proiecția rezultată este apoi variabilă în funcție de mișcări, la fel ca în cazul altor caleidoscoape. Producția este mai solicitantă, deoarece o astfel de caleidoscop trebuie să îndeplinească parametrii de izolație electrică și siguranță electrică și nu trebuie să folosească materiale care degradează căldura.

Prin urmare, o lampă caleidoscopică de proiecție personalizată este un produs mai luxos. Cantitatea minima de productie este de 100 buc.

Acest înfrumusețator personalizat este cel mai adesea livrat ca produs de stoc, deci este produs în masă și este un produs mai ieftin. Binoclul este disponibil în diferite niveluri de calitate și prețuri, de la plastic la metal, la diferite niveluri de preț.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret caleidoscoape metalice personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de caleidoscoape metalice personalizate? Doriti sa comandati caleidoscoape personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.