Caleidoscoape personalizate

Caleidoscoape personalizate la comanda

Doua tipuri de caleidoscoape personalizate promotionale a căror tuburi sunt din hartie de calitate. Aceste caleidoscoape se pot personaliza cu design policromie in exterior si la comenzi mari si interiorul poate fi personalizat.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret caleidoscoape personalizate aici!

Prin imprimarea totala full color şi interior personalizat aceste caleidoiscoape personalizate din hartie imprimată cu logo sau mesaje publicitare sunt cadou promo simple, dar totusi speciale pentru orice scop de promovare la evenimente mari sau petreceri.

Caleidoscoape personalizate hartie

Caleidscoapele personalizate  pot fi realizate din diverse materiale. În scopuri publicitare, însă, una dintre cele mai bune opțiuni posibile pentru scopuri de reclama este hârtia. Vă oferim două tipuri diferite de caleidoscoape personalizatet publicitare din hârtie, al cărui corp tubular este realizat din hârtie de calitate. Cu un imprimeu color și interiorul la alegere, aceste caleidoscoape pot servi ca un cadou promoțional minunat pentru campania dvs. Caleidoscopul este imaginativ și original, iar clientul potențial le va observa cu siguranță.

Caleidoscoape personalizate hartie

Caleidoscop personalizat hartie

Caleidoscoape personalizate inscriptionate

Caleidoscop promotional hartie

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de caleidoscoape personalizate? Doriti sa comandati caleidoscoape personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.