Clepsidre la comanda metalice promotionale

Clepsidre la comanda promotionale

Aceste ceasuri de nisip promotionale sunt fabricate din material metalic de calitate excelentă rezistentă la rugină şi durabilă mai mulţi ani. Aveţi posibilitatea de a pune logo-ul, numele de marcă sau orice litere sau grafică pe ceasurile de nisip, astfel ele vor deveni cadouri promotionale pentru expoziţii, prezentări sau lansări de produse, li sunt elemente decorative peste tot.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret clepsidre personalizate aici!

Avem multe modele de clespidre la comanda promotionale pentru standuri. Culoarea nisipului din interiorul ceasului de nisip metalic va fi ales de Dvs. Asemenea aveţi posibilitatea de a alege din clepsidre la comanda promotionale cu una, două sau trei tuburi de sticlă.

Clepsidre la comanda metalice patrate promotionale

Clepsidre metalice promotionale

Clepsidre la comanda metalice

Clepsidre de nisip metalice

Clepsidre la comanda 3 in 1

Clepsidre 3 in 1 promotionale

Clepsidre la comanda cu logo

Clepsidre la comanda

Clepsidre la comanda decorative

Clepsidre branduite

 

 

 

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de clepsidre personalizate? Doriti sa comandati clepsidre personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.