Corturi personalizate

Furnizăm o gamă cuprinzătoare de corturi promotionale personalizate de care aţi mai văzut la aproape fiecare expoziţie, conferinţă, zilele oraşului, carnaval la şcoală, eveniment sportiv, stand de concesiune, târg şi bazar biserica. Ele pot fi de orice culoare şi dimensiune. Cele mai multe dintre aceste corturi imprimate sunt de formă clasică pătrată sau dreptunghiulară, dar se pot fabrica şi de forma hexagonală sau orice altă formă solicitată. Aceste corturi personalizate la comanda sunt construite cu cea mai nouă tehnologie de design digital, serigrafie, și din cel mai bun vinil și aluminiu.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Folosind corturi imprimate personalizate colorate cu câteva tipuri de logo sau mesaj, care clienții Dvs. vor recunoaște, Vă va mări conștientizarea. Iar acest lucru vă ajuta să atrageţi clienţi noi şi totodată ei vor avea o impresie bună înainte de a veni la cortul imprimat. Vă asigurăm că logo-ul companiei va fi de stil elegant, modern şi de calitate, respectiv imprimarea va fi perfect vizibilă pe pereţii sau acoperişul cortului pop-up.

corturi promotionale publicitare

Corturi personalizate pentru reclama

Oferiţi şansa produselor sau serviciilor Dvs. de a avea o recunoaştere unică cu ajutorul acestor corturi promotionale publicitare impresive de exterior. Aceste corturi promotionale publicitare sunt extrem de durabile şi sunt impermeabile.

 

coturi personalizate reclamaCorturi promo pop-up personalizate

Această gamă de corturi pop-up neimprimate este gata pregătită pentru imprimare fie prin serigrafie tratată termic fie prin imprimare digitală. Modelul pop-up face posibilă montarea și demontarea.

corturi pop up neimprimateCorturi petrecere personalizate cu fereastra

Aceste corturi pentru petreceri cu fereastră sunt de înaltă calitate, proiectate incredibil cu modele speciale pentru petreceri sau nunți. Calitatea lor ridicata face ca Dvs. să primiți inapoi valoarea investita prin banii Dvs.

corturi pentru petreceriCorturi evenimente personalizate

Corturi personalizate pentru evenimente, frumoase și funcționale chiar și în spații mici. Aceste corturi tip chiosc pentru evenimente pot fi de multe diferite stiluri, forme, dimensiuni, toate la alegerea Dvs.

corturi evenimente personalizateInformatii corturi personalizate

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de corturi promotionale personalizate? Doriti sa comandati corturi promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.