Purtarea de măști protectie față este obligatorie…

Masti respiratorii personalizate logoSă purtăm măști de gură de protecție?

Datorita epidemiei de Coronavirus (Sars-Cov-2, Covid 19) suntem in plina pandemie sau nu, dar cert este ca terbuie sa ne supunem legii, potrivit caruia este obligatorie purtarea mastilor de protectie.

Cerere de oferta masti protetie personalizate.

Conform hotararii guvernamentale mastile de fata din data de 15 mai 2020 sunt obligatorii de purtat în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun. Totodata din toamna anului 2020 trebuie sa purtam masti si pe strada.

Suntem obligati sa purtam masti de protectie respiratorie, dar nu suntem obligati sa ne simtim rau, in privinta sistemului imunitar chiar este indicat sa facem tot posibililul sa incercam sa ne simtim mai bine.

Atitudine proactiva antreprenoriala

Vremurile se shimba, dar noi trebuie sa ne conformam. Noi, antreprenorii suntem cei care trebuie sa venim cu inventii prin care se va reporni economia partial oprita, chiar daca acest lucru se va intampla in mod diferit fata de cea ce ne-am obisnuit in ultimele cativa ani. Nu putem astepta ca statul sa ne spuna ce sa facem, deoarece trebuie sa gasim solutii acum, si nu peste luni de zile.

Economia tarii si chiar economia mondiala nu s-a oprit, doar exista o restructurare in care trebuie sa facem fata, din care trebuie sa gasim noul nostru loc pe piata. Vrem sau nu vrem, trebuie sa gasim noi instrumente publicitare deoarece din pacate oamenii nu mai pot fi gasiti pe acelasi platforme.

Masti protectie personalizate

Oferind clientilor sau prospectilor Dvs. masti de protectie personalizate puteti sa mentineti recunoasterea marcii dvs in mintea tuturor chiar si in aceasta perioada mai dificila care urmeaza.

Cere oferta masti protetie reutilizabile personalizate aici!

Mastile protective pot fi funny, sau chiar pot fi niste instrumente care poarta reclama firmei Dvs niste mesaje care doriti sa raspanditi prin lume. Probabil v-ati dat seama deja ca produsele promotionale obisnuite in momentul de fata nu fucntioneaza, deoarece cele mai multe dintre ele au fost distribuite la evenimente, iar acum din pacate nu sunt evenimente si probabil nici nu vor fi. In anul 2020 probabil nu vor mai fi concerte, festivaluri, evenimente sportive in masa, nunti, botezuri, nu se vor mai deschide strandurile, deci o sa intampinati o dificultate daca doriti sa raspanditi mesajele Dvs. publicitare in randul clientilor Dvs. posibili.

Personalizare masti protectie bumbac  Masti reutilizabile bumbac imprimate  Buzunar filtru aer masca personalizata

Solutia de azi masti fata reutilizabile promotionale

Cea mai buna solutie publicitara pentru acest moment este sa oferiti clientilor sau prospectilor Dvs. masti de fata reutilizabile din bumbac, care se pot spala, se pot igieniza, si totodata poarta logo-ul sam mesajul firmei Dvs.

  1. Puteti să imprimați logo-ul / design-ul dvs. pe masti textile, vă rugăm să ne trimtieți fișierul în fișier PDF sau AI sau JPG / PNG de bună calitate.
  2. Comanda minima este de 500 buc / design, vă rugăm să ne trimiteți cantitatea necesară.
  3. Materialul mastilor este poliester / spandex, adică masca din textil nemedical.
  4. Partea din spate are două opțiuni, una este deschisă un buzunar, atunci puteți pune un filtru PM 2.5 acolo, celalalt este inchis. (nu furnizăm filtru – vă sugerăm să cumpărați filtru de la compania farmaceutică profesionistă pentru a asigura o calitate bună.)
  5. Stilul si marimea este unisex, dimensiunile sunt în jur de 12 * 18cm (+ – 1cm), materialul este flexibil și potrivit pentru majoritatea adulților. Datorită faptului că toată lumea are o formă diferită a feței, este posibil ca foarte puțini oameni să se simtă puțin prea mari sau puțin prea mici.
  6. Vama din China nu permite exportarea măștilor negre (pot fi legate de incidente teroriste sau din alte motive speciale), de aceea vă recomandăm să nu folosiți culoarea neagră / întunecată pe cât posibil în proiectare pentru a evita oprirea de vamă.

Pret masti protectie textil personalizate

Pretul depinde de cantitatea solicitata si numarul de culori care vor fi imprimate pe masti bumbac/textil protective.

Pret orientativ: de la 1,45 euro+TVA/bucata.

Pentru oferta de pret, Va rugam sa ne trimiteti detaliile cererii Dvs prin formularul de contact pentru masti personalizate.