Cuburi publicitare pliante

Aceste cuburi pliante publicitare iau forma unor trepte cand le manevram, imaginile se desfasoara intr-o succesiune continua de imagini, texte după texte se descopera pe fiecare parte a cuburilor pliante.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cuburi magice personalizate aici!

Cuburi magice publicitare pliante

Pentru evenimente speciale sau lansari de produse, aceste cuburi pliante magice se pot transforma in adevarate cataloage 3D, calendare sau invitaţii, astfel vă puteţi baza pe magia de comunicare ale cubului.

Cuburi publicitare pliante personalizate

Cuburi pliante magiceCuburile pliante personalizate sunt disponibile în dimensiuni de 3, 5, 7 şi 8 cm, alcătuite din opt cuburi mai mici. În funcţie de ideile si planurile Dvs. publicitare, aceste cuburi pliante personalizate sunt disponibile cu un număr de feţe de la 9 pana la 48. Cuburile pliante publicitare sunt ideale ca si cadouri promotionale personalizate.

Dacă doriţi să vedeţi cuburi publicitare pliante în variantă de şablon de rezoluţie mare, şi să proiectaţi propriile Dvs. cuburi pliante personalizate, nu ezitati sa ne contactati, putem realiza primul şablon în câteva ore.

sablon cuburi publicitare pliante

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cuburi magice personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de cuburi magice promotionale personalizate? Doriti sa comandati cuburi magice promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.