Curele cu logo

Curele cu logo pentru clienți importanti

Curele cu logoCel mai noua idee de materiale promotionale pentru clienţii eleganţi: curele cu logo, brand sau mesaj publicitar propriu!

Aceste curele cu logo personalizate inscripţionate cu design propriu, fiecare element de design solicitat va fi furnizat de către Dvs.: culoare curele, culori folosite pentru logo / grafică / inscripţionare. Totodată Dvs. veţi spune unde să apară textul solicitat.

Comanda curele cu logo aici!

Curele cu logo la comandă specială

Curele personalizateAceste curele cu logo sunt confecţionate la comandă specială, cea ce înseamnă că în momenul comenzii aceste produse încă nu există.  Logo-ul / emblema / grafica / mesajul care va apare pe aceste curele cu logo toate sunt ţesute în material (nu brodate), iar toate culorile folosite vor fi comunicate de către Dvs. Astfel nu există posibilitatea de a personaliza curele existente în stoc.

Datorită celor descrise mai sus, termenul de livrare pentru curele cu logo este de 30 de zile.

Comanda curele cu logo aici!

Curele cu logo promotionale

Curele promotionaleAceste curele cu logo se confecţioneaza la comandă specială, personalizate cu logo sau mesaj trimis de către Dvs. în culorile Pantone solicitate de către Dvs. Inscripţia va vi ţesută în materialul curelelor, astfel va fi mult mai punctual realizat decât o inscripţionare brodată, mult mai modern, respectiv mult mai elegant.

Cum se comandă curele cu logo

Curele la comandaTrimiteţi-ne prin e-mail pe pagina de contact logo-ul (dacă este posibil în format .cdr Corel11) , descrieţi toate aspectele solicitate, respectiv culorile culori Pantone care trebuiesc folosite.

Reprezentantul nostru Vă va contacta în scurt timp, şi la cerere Vă va trimite simulare grafică pentru confirmare.

Producţia acestor curele cu logo începe după ce Dvs. aţi confirmat simularea grafică, aţi trimis prin e-mail confirmarea plăţii avansului, astfel solicitarea de informaţii nu se consideră comandă fermă.

Comanda minimă pentru curele cu logo este 500 buc / model.

Servim cu cea mai mare placere atăt firme cât şi persoane fizice, dar nu avem posibilitatea de a Vă servi cu doar o singură bucată.

Comanda cravate, esarfe, curele promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de cravate, esarfe, curele promotionale personalizate? Doriti sa comandati cravate, esarfe, curele promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.