Decoratiuni Pasti promotionale

Decoratiuni Pasti promotionale personalizate

Decoratiuni pastiPaștele este ziua în care sărbătorim Invierea lui Isus Hristos. Isus este fiul Domnului, care Si-a dat viaţa pentru a ne salva sufletele. In a treia zi după ce a murit – ziua în care noi sărbătorim acum duminica de Paste – prietenii lui au vizitat mormântul, şi au aflat că El a înviat de morţi. Au văzut un înger care le-a spus “Să nu vă fie frică! Ştiu că sunteţi în căutarea Lui Isus, care a fost răstignit. El nu este aici! El a înviat din morţi, aşa cum El a spus că se va întâmpla.”

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Isus a înviat din morţi în duminica de Paste; El acum vă oferă darul vieţii veşnice şi iertarea păcatelor. Aceasta este povestea adevarata de Paşte, şi acum rămâne cu voi în viaţa voastră.

Paştele este o sarbatoare petrecuta cu familia si cu prietenii, o perioadă de timp potrivită pentru a sărbători noul anotimp de primăvară şi reînnoirea vieţii după frigul iernii peste tot în lume. De asemenea este momentul în care naşii, bunicii şi prietenii de familie ne vizitează pentru a ne oferi cadouri.

Ornamente pastiDecoratiuni Pasti promotionale la comanda

Cadourile de Paste au o lungă şi fascinantă istorie. Dăruirea este legată de sarbatoarea cunoscută sub numele de Paşte, şi ritualurile pîgâne antice din această perioadă. Aceste ritualuri se refere la reînnoirea pământului, la creştera plantelor verzi încurajate de temperaturile mai ridicate şi de lumina mai puternică a soarelui, şi de ideea de naştere şi a renaşterii. Oul este un simbol al tuturor acestor idei, a fost adoptat de către creştini şi este încă folosit în sărbătorile de Paşte creştine.

Decoratiuni Pasti promotionale cadouri corporate

Există mai multe posibilităţi de a găsi cel mai potrivit cadou de Paşte pentru copiii din viaţa Dvs. Cadourile de Paste sunt menite să reprezinte o estetică minunată, fără a fi arătos şi fără sens, fără a fi sentimental. Ca şi cele mai bune haine purtate duminica, cele mai bune cadouri de Pasti sunt cele frumoase, dar nu extravagante.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de decoratiuni sarbatori promotionale? Doriti sa comandati decoratiuni sarbatori promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.