Lumanari craciun personalizate

Lumanari craciun personalizate la comanda

Lumanarile de Craciun au rol central în planurile de decoratiuni pentru Craciun. Folosiţi multe dintre ele, dar plasaţi-le cu stil. Folosiţi pahare înguste pentru a plasa lumanarile în ele. Vor arăta minunat. Pentru a crea aun efect special, lumanarile colorate pot fi puse în pereche cu lumanari simple.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Deoarece în zilele de azi luminarile de craciun sunt cumpărate pentru dăruire şi decoratiune, în epoca victoriană oamenii au decorat pomul de craciun cu lumanari. Revenind chiar mai mult în istorie – romanii, în timpul festivalului lor Saturnalia, au dăruit lumanari pentru oaspeţii lor şi au oferit lumanari pentru Saturn. Păgânii au folosit lumanari la festivalul lor Yule, ca simbolul luminii și marcarea sosirii noului început. În unele părţi ale Europei tradiţia antică de a plasa lumanari în geamuri continuă şi acum. În trecut acesta erra un ajutor pentru copilul Isus să umble de la un loc la altul în seara Craciunului.

Lumanarile de craciun continuă viața lor, deși mondul în care se folosesc s-a schimbat cu timpul, de la varietatea de forme, culor, până la modele, piaţa de producţie a lumanarilor a devenit mult mai crativă şi se produc produse frumoase artistice. Pe lângă dăruire şi decoraţiuni lumanarile de craciun sunt oferite celor care se roagă şi cântă colinde în biserici.

În prezent, când avem luxul de a alege din foarte multe element decorative în timpul vacanţei de iarnă, menţinem totuşi mportanţa tradiţiilor lumanarilor noastre. Lumanarile de craciun pot fi cadouri extraordinare colegilor Dvs., prietenilor sau altor persoane cărora Vă permite bugetul să trimiteţi.

Lumanari penru Craciun – lumanari craciun personalizate

Lumanari promotionaleAceste Lumanari Craciun care evocă amintiri de Craciun din trecut și crează atmosferă fericită festivă în casă. Oamenii le folosesc în momentul în care se roagă sau cântă colinde în biserici. Întretimp, aceste lumanari craciun pot fi și cadoouri excelente colegilor, prietenilor sau altor persoane cărora doriți să dăruiți ceva și Vă permite bugetul.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Lumanari craciun personalizate en-gros

Lumanari craciun draguteCraciunul este cea mai populară ocazie de a arde lumanari. Oferta noastră de lumanari craciun en-gros conţine o mulţime de modele festive. Cele mai populare modele sunt căsuţe acoperite de zăpadă, oameni de zăpadă și Moș Craciun.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Lumanari craciun personalizate promotionale

Lumanari om de zapadaAceste decoratiuni lumanari craciun drăguțe sunt o completare minunată pentru orice locuință sau birou, și aceste amintiri de durată Vă vor aduce frumusețe și încurajare pentru anii următori.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Lumanari craciun personalizate branduite

Aceste lumanari om de zăpadă sunt decoratiuni extraordinare, şi nu există nimic ce inaugurează festivităţile ca şi o lumina unei lumanari de Craciun.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de decoratiuni sarbatori promotionale? Doriti sa comandati decoratiuni sarbatori promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.