Lumini craciun branduite

Lumini craciun branduite la comanda

Luminile de craciun sunt folosite încă din secolul 19. În 1895, primul pom de craciun cu lumini electrice de craciun era montată în Casa Albă de către preşedinteşe Grover Cleveland. Luminile de craciun nu au devenit populare înainte de anii 1930 deoarece au fost scumpe.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

După primele experimente luminile de craciun au devenit din ce în ce mai populare în Statele Unite. Multe oraşe au început să folosească lumini de craciun electrice pentru decorarea copacilor din vecinătate. După ce luminile au ajuns să fie accesibile şi a început producţia în masă, oamenii au început să folosească luminile şi pentru alte tipuri de decoratiuni. Uşile, liniile de acoperiş, ferestrele, pelerinele şi balustradele de case şi întreprinderi au început să sclipească de lumini electronice de Craciun. În ultima vreme chiar și străzile, clăridile și racletele de cer sunt decorate cu lumini de craciun.

În prezent luminile joacă un rol foarte important când vine vorba de decoratiuni de craciun. Luminile moir crează o atmosferp fericită festivă. Cele mai multe lumini de craciun folosite în prezent sunt și acum cele originale cu becuri, dar relativ recent şi diodele emiţătoare de lumină (LED-uri). De asemenea sunt disponibile şi seturi de lămpi neon şi fluorescente.

Luminile cu baterie sunt o alegere perfectă pentru decoratiunile de craciun cu lumini. În momentul în care aprindeţi lumina lor, ele vor sclipi în culori variate. Acesta va crea o atmosferă perfectă de sărbătoare.

Din aceste motive luminile de craciun cu LED sunt răspândite pentru decoratiuni de lumini pentru craciun. Luminile LED de Craciun folosesc foarte puţină energie, un număr mare de becuri pot fi folosite concomitent printr-o singură alimentare. Toate luminile noastre de craciun conectabile az cabluri de 5 m, 10 m, 20 m sau 50 m în funcţie de care o comandaţi.

Avem lumini LED craciun unice atât pentru interior cât şi pentru exterior. În cazul în care ne comunicaţi dorinţele, sistemul nostru este disponibil să se acomodeze. Aceste sunt ideale pentru afişpri de craciun, decoratiuni de stradă sau firme specializate de nunti.

Lumini craciun branduite promotionale

Lumini craciunEste greu de imaginat craciunul fără lumini strălucitoare, sclipitoare. Craciunul nu este craciun fără afișarea spectaculoasă a luminilor misterioase în exteriorul locuinței Dvs. În fiecare decembrie luminile de craciun sclipesc şi strălucesc la orice poartă călcaţi, în fiecare geam şi pom de craciun. Strălucirea de curcubeu a luminilor de craciun nu numai că iluminează peisajul rece de iarnă, ci ele aprind spiritul craciunului în noi toţi. Ca şi furnizori profesionali en-gros de lumini craciun, Serviciul-Cadouri furnizează clienţilor o gamă largă de lumini de craciun. Suntem siguri că aici veţi găsi cea ce căutaţi!

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Lumini craciun branduite personalizate

Lumini decorative personalizateAceste lumini cordon de craciun sunt foarte linii foarte populare care combină calitatea cea mai bună posibilă cu efectul cel mai strălucitor, pentru toate felurile de utilizare rezidenţiale sau comerciale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Lumini craciun branduite cu led

Lumini led cu baterii craciunAceste lumini LED cu baterii pentru Craciun folosesc tehchnologie de lumini LED super eficiente, astfel luminile pot opera sute de ore cu câteva baterii simple AA. Aceste lumini cu baterii sunt excelente pentru coroane, bărci, maşini, float, parade şi alte evenimente decorative unde alimentarea cu luminile de Crăciun de alimentare AC nu este fezabilă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Lumini craciun branduite – Moş Crăciun căţărător

Mos craciun cataratorUn model nou dintre produsele noastre. Pentru utilizare de interior / exterior. Ideal pentru fixarea pe peretele de exterior sau coşul de fum deoarece Moş Craciun clasic se caţără pe casă să aducă cadouri.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Informatii lumini craciun branduite

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret decoratiuni sarbatori promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de decoratiuni sarbatori promotionale? Doriti sa comandati decoratiuni sarbatori promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.