Export din China

Productie componenteNu iti face griji. China, spre deosebire de Europa, nu este sensibilă la preț. Și dacă produsul este unic, clientul chinez nu are nicio problemă să-l plătească. Banii nu sunt o problemă. Acest lucru este valabil și pentru nivelul investițiilor, capitalul chinez nu are limite de înțeles din punct de vedere obișnuit.

Pe de altă parte, nu există un mediu mai competitiv în lume, iar vânzările online chineze sunt o disciplină care funcționează diferit decât în ​​restul lumii și este mult mai competitivă și mai complexă.

Specialist în exporturi online – export în China

Vă putem oferi un specialist care a fost implicat în marketingul online chinezesc de peste zece ani și care a ajutat la crearea unor mărci americane mari pe piața online chineză. Vom găsi modalitatea optimă pentru dvs., proporțional cu dimensiunea afacerii dvs. și vă vom ajuta în cercetarea de marketing online.

Optimizarea SEO a vânzărilor de internet pentru export pe piața chineză online

Optimizarea motoarelor de căutare chineze și afacerile online chineze au reguli și obiceiuri complet diferite decât internetul european, american și rus.

Doar pentru început, este bine să știți că facebook, messanger și ce aplicații nu funcționează în China. Site-urile străine nu sunt frecvent disponibile. Toate telefoanele chineze au restricții la nivel de hardware, astfel încât, chiar dacă călătoriți cu ele, aveți rezultate de căutare diferite decât telefonul european.

Nu deschideți niciun document Google din China și trimiterea de fișiere mai mari este posibilă numai prin servicii chineze.

Majoritatea plăților se efectuează printr-un serviciu de chat. Comunicarea prin e-mail standard nu este utilizată cu excepția companiilor concentrate pe comerțul exterior.

Majoritatea tranzacțiilor nu sunt executate prin intermediul tranzacțiilor private de tip Alza, dar 99 la sută din tranzacții sunt executate prin serverele Aukro sau Heureka. O analiză mai profundă ar fi un tratat lung.
Este diferit 🙂

Outsourcing productie componente pentru fabricare in europaImporturile în China

  • efectuează cercetări de piață
  • consultați strategiile
  • asigurarea personalului
  • să se ocupe de formalitățile administrative asociate cu operarea în China

Resurse umane în China pentru activitate de export și import

  • Escorta la târguri comerciale și furnizori în engleză și romana
  • Serviciu de traducere în engleză și de la engleză la chineză
  • Specialist în conformitate cu solicitarea dumneavoastră
  • Servicii de traducere ceh-chineză și chineză-romana

Scrieți-ne în comentarii câți ani mai târziu și câți kilometri mai puțini vor avea în comparație chinezii cai ferate de mare viteză?