Obiecte promotionale gonflabile la comanda

Gonflabile la comanda speciala

Articole publicitare gonflabile la comanda sunt cadouri potrivite pentru clienti sau parteneri de afaceri. Fiecare amănunt ale acestor gonflabile promotionale la comanda depinde de imaginaţia Dvs. Trebui doar să alegeţi un model sau sa ne trimiteti o schiţă sau descriere pentru a realiza gonflabile la comanda. La realizarea produselor gonfabile nu există aproape nici o limită.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Aceste produse publicitare gonflabile la comandă se pot realiza în diferite forme, marimi şi culori. Produsele gonflabile realizate la comanda sunt potrivite ca şi cadouri promoționale, în principiu populare în rândul copiilor. Putem produce pentru tine articole publicitare gonflabile, cum ar fi saltele gonflabile, inele de înot, manșoane pentru copii, mingi, scaune, perne, piscine, barci gonflabile, figurine și jucării, miniaturi sau machete ale produselor dvs., mâncare… practic orice puteţi ghici.

Materiale promotionale gonflabile la comanda

Mai jos aveţi nişte idei de materiale promotionale gonflabile care se pot realiza la comandă. Dacă nu găsiţi aici cea ce v-aţi imaginat, nu ezitati sa ne contactati cu cererea Dvs. specifică. Vă vom produce obiecte promotionale gonflabile în conformitate cu specificațiile dumneavoastră.

…clic pe poze pentru mai multe detalii gonflabile la comanda mici…

gonflabile la comanda  gonflabile publicitare  mascote gonflabile publicitare

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Obiecte promotionale gonflabile la comanda personalizate și imprimare

Articolele publicitare gonflabile la comanda se fabrică din material PVC, care îndeplinește standardele EN71 sau ASTM și nu conține materiale dăunătoare. Astfel toate produsele publicitare gonflabile sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Aveţi posibilitatea de a comanda materiale promotionale gonflabile la comanda imprimate cu brand, marca, slogan, logo, produsul în sine poate fi de orice formă dorită, design special creat de Dvs., imaginea de ansamblu a produsului pe care doriți să o promoveze. Obiecte promotionale gonflabile pot fi de orice culoare Pantone®. Personalizarea produselor promotionale gonflabile la comanda se poate realiza prin tampografie, imprimare serigrafica sau gravura direct în material. Obiectele promotionale gonflabile la comanda sunt imprimate full color, in policromie la înaltă rezoluție, cu vopsele foarte durabile și din materiale de lungă durată.

Cataloage materiale promotionale gonflabile la comanda

Mai jos veți găsi link-uri către câteva cataloagele cu articole publicitare gonflabile pe care le puteți obține personalizate.

Catalog # 1
– Saltele, jucării, perne, inele, scaune, bărci, replici de produse
Catalog # 2
– Inele innot, saltele, jucarii, replici, piscine
Catalog # 3
– Scaune cu bile, barci, saltele Perne decorative.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Doriți să promovați marca sau afacerea Dvs. cu gonflabile personalizate? Doriți să comandați gonflabile personalizate promotionale? Solicitați ofertă de preț gonflabile personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru a putea primi o ofertă de preț exactă și rapidă, Vă rog să ne comunicați cât se poate de multe detalii, ca: cantitatea dorită, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajută să Vă calculăm și să Vă trimitem cel mai bun preț, bazat pe calcule exacte, conform specificațiilor Dvs.

În speranța unei colaborări: Echipa Gifts Service.