Replici gonflabile personalizate

Mascote gonflabile personalizate la comanda

Campania de publicitate a unui produs nou se poate realiza usor si eficient cu ajutorul unor replici gonflabile personalizate executate la la comandă, de exemplu, un produs gonflabil personalizat sub forma produsului.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Mascotele gonflabile personalizate pot prelua orice forma dorita, si, de asemenea ele se pot imprima cu orice logo, brand, sau mesaj publicitar dorit. Replicile gonflabile personalizate sunt o miniatură sau o varianta mărită a produsului. Machetele gonflabile pot fi utilizate direct în vânzarea produselor deoarece ele atrag atenția clienților cu siguranta. Iata cateva exemple de replici gonflabile personalizate: sticle gonflabile, telefoane mobile gonflabile, fructe gonflabile, băuturi gonflabile, brânzeturi gonflabile, baterii, gonflabile, deodorante gonflabile, cosmetice gonflabile și multe altele. Pe replicile gonflabile promotionale, puteți să imprimați un nume sau slogan al promotiei. Mascotele gonflabile promotionale cu imprimare personalizata pot fi folosite pentru a promova produse de sezon – de exemplu, vara pentru a promova băuturi, înghețată, deodorante, iar în timpul iernii, promovare de ceai, cafea, etc.

mascote gonflabile promotionale  machete gonflabile  mascote gonflabile branduite

mascote gonflabile cu logo  mascote gonflabile la comanda  producator replici gonflabile

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Gonflabile machete produsele potrivite pentru promovarea aproape fiecare marfă. Suntem lansarea unui nou produs? Încercați să folosiți-l pentru a promova manechinele sale gonflabile și campanie de publicitate de produs va reuși cu siguranță.

Informatii technice despre mascote gonflabile personalizate

Produsele gonflabile personalizate in forma de replici gonflabile, machete gonflabile sunt potrivite pentru promovarea aproape oricărui produs. Doriti sa lansati un produs nou? Replicile gonflabile personalizate va ajuta la campania de publicitate de succes a produsului nou!

  • Material: PVC (cu certificat EN71, ASTM)
  • Culoare: personalizata de orice culoare Pantone®
  • Personalizare: serigrafie, tampografie, cu orice culori Pantone®
  • Dimensiuni: la comanda
  • Forma: personalizate
  • Termen de livrare: 30 de zile de la bunul de tipar al simulării grafice și primirea avansului de 50% din prețul total al comenzii
  • Ofertă de pret gonflabile personalizate promoționale aici!

Doriți să promovați marca sau afacerea Dvs. cu gonflabile personalizate? Doriți să comandați gonflabile personalizate promotionale? Solicitați ofertă de preț gonflabile personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru a putea primi o ofertă de preț exactă și rapidă, Vă rog să ne comunicați cât se poate de multe detalii, ca: cantitatea dorită, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajută să Vă calculăm și să Vă trimitem cel mai bun preț, bazat pe calcule exacte, conform specificațiilor Dvs.

În speranța unei colaborări: Echipa Gifts Service.