Gonflabile publicitare mari

gonflabile publicitare mariGonflabile publicitate personalizate – vizibilitate maximă pentru brand sau produs!

Gifts Service oferă o gamă largă de gonflabile publicitare personalizate de toate mărimile, orice culori si modele. Cele mai îndrăgite produse gonflabile publicitare realizate la comandă sunt: porti și arcade gonflabile, baloane și mingi gonflabile, machete 3D gonflabile ale produselor, dansatori cer sau manechine de dans, castele gonflabile, tobogane și corturi gonflabile publicitare. Însă în realizarea acestor gonflabile publicitare nu există limite!

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Se pot produce gonflabile de publicitate de toate tipurile și formele, deci dacă aveți o idee originală, este necesar doar să ne trimiteţi materiale grafice, și noi imediat dăm drumul la producție. Aceste gonflabile publicitare sunt fabricate în conformitate cu graficile și simulările 3D primite de la Dvs., astfel vor avea exact forma, dimensiunea, culoarea și tipărirea dorită. Toate acestea asigură că gonflabile publicitare se vor potrivi perfect în campaniile Dvs. de publicitate.

Informaţii generale gonflabile publicitare personalizate

 • material: PVC tratat special – prelata PVC, poliester
 • imprimare: imprimare digitala de inalta rezolutie (1080 × 540 dpi)
 • termen de livrare 30 zile de la aprobarea de materialelor grafice și plata avansului
 • culori pentru gonflabile publicitare: orice culoare Pantone ®

Gonflabile publicitare personalizate

Pozele de mai jos sunt pentru referinţă pe baza cărora puteţi crea idei despre ce anume se poate realiza ca şi material gonflabil publicitar. Oferta de mai jos nu este ofertă completă, daca Vă imaginaţi un altfel de produs, nu ezitaţi să ne trimiteţi schiţa, şi cu ajutorul nostru se va putea realiza. Pentru ofertă de preţ gonflabile publicitare contactaţi-ne.

…clic pe poze pentru mai multe informatii gonflabile publicitare…

arcuri gonflabile publicitare  baloane gonflabile publicitare  machete 3d gonflabile publicitare

sky dancer  corturi gonflabile publicitare  topogane gonflabile publicitare

Gonflabile publicitare personalizate

Produsele gonflabile publicitare sunt utilizate pe scară largă. Acestea sunt materiale cu ajutorul cărora puteţi atrage uşor atenția potențialilor clienți, și puteţi crește gradul de conștientizare a companiei sau de brandului dvs. Produsele gonflabile publicitare de mari dimensiuni realizate la comandă specială sunt alegerea potrivită pentru Dvs! Materialele gonflabile uriaşe sunt potrivite ca parte a oricărei campanii publicitare.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Produsele gonflabile publicitare sunt deosebit de utile la:

 • promotii
 • târguri și expoziții
 • evenimente sportive
 • festivaluri de vară
 • concerte și evenimente culturale
 • altele…

Beneficii ale produselor gonflabile publicitare personalizate

La orice fel de evenimentele produsele gonflabile publicitare de mari dimensiuni sunt obiecte care atrag atenţia, astfel sunt ideale pentru castigarea noilor clienţi.

 • Design propriu – obiectele gonflabile publicitare personalizate – se pot realiza în funcție de specificațiile proprii și veți obține un produs original
 • utilizarea pe scară largă – produsele gonflabile publicitare personalizate sunt utilizate pe scară largă la toate tipurile de evenimente
 • Instalare ușoară – materialele gonflabile publicitare se pot instala rapid și ușor. Cu gonflabilele publicitare mici se descurcă chiar și o singură persoană, pentru gonflabile mari sunt necesare 2-5 persoane.
 • atrage atenția – gonflabile publicitare mici sau gigante atrag întotdeauna atenția, astfel eficiența campaniei Dvs. publicitare va crește semnificativ.
 • transport ușor – produsele gonflabile publicitare se transportă dezumflate, astfel ele se pot muta cu ușurință în portbagaj
 • de viață – gonflabile publicitare personalizate pot fi utilizați pe scară largă, timp de mai mulți ani

Securitate gonflabile publicitare personalizate

Materialele gonflabile publicitare produse de noi sunt sigure și durabile. Aproape toate gonflabilele sunt fabricate din prelată Oxford 600D sau PVC, care este de panza sau tesatura de poliester acoperite cu uretan sau polietilenă. Acest lucru vă oferă un material puternic, flexibil, care este rezistent la apă, la condițiile meteorologice, și care este, de asemenea, un material ignifug.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Doriți să promovați marca sau afacerea Dvs. cu gonflabile personalizate? Doriți să comandați gonflabile personalizate promotionale? Solicitați ofertă de preț gonflabile personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru a putea primi o ofertă de preț exactă și rapidă, Vă rog să ne comunicați cât se poate de multe detalii, ca: cantitatea dorită, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajută să Vă calculăm și să Vă trimitem cel mai bun preț, bazat pe calcule exacte, conform specificațiilor Dvs.

În speranța unei colaborări: Echipa Gifts Service.