Machete gonflabile imprimate la comanda

Machete gonflabile imprimate 3D promotionale

replici gonflabile publicitareMachetele 3D gonflabile imprimate promotionale sunt foarte eficiente pentru a crește gradul de conștientizare a marcii sau companiei Dvs. In cazul introducerii unui nou produs pe piațăcu siguranta veti atrage atentia cuparatorilor la standul dvs. la un târg comercial sau un festival de vară.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Aceste replici 3D gonflabile imprimate realizate la comandă, în orice formă, mărime și culori, si atrag atenția trecatorilor la un târg, festival sau pe stradă. Produsele care se încadrează în categoria de publicitate 3D replici gonflabile imprimate se misca pe o scara foarte larga. Puteti comanda replici de produs la comanda exact conform specificațiilor dumneavoastră – de exemplu cu imprimare, culoare, mărime și formă personalizata.

Replicile 3D gonflabile imprimate ale produselor pot fi utilizate la orice eveniment publicitar și cu ajutorul lor se poate promova timp de mai mulți ani.

Specificatii replici 3D gonflabile imprimate

replici 3d gonflabile

  • Material: 0,15 mm / 0,18 mm / 0,2 mm / 0,28 mm PVC
  • Culoare: personalizata de orice culoare Pantone®
  • Personalizare: serigrafie sau tipar digital cu orice culori Pantone®
  • Dimensiuni: la comanda
  • Forma: personalizata
  • Comanda minima: 1 bucata
  • Accesorii: la cerere
  • Termen de livrare: 30 de zile de la bunul de tipar al simulării grafice și primirea avansului de 50% din prețul total al comenzii
  • Ofertă de pret gonflabile personalizate promoționale aici!

Catalog machete gonflabile la comanda

Doriți să promovați marca sau afacerea Dvs. cu gonflabile personalizate? Doriți să comandați gonflabile personalizate promotionale? Solicitați ofertă de preț gonflabile personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru a putea primi o ofertă de preț exactă și rapidă, Vă rog să ne comunicați cât se poate de multe detalii, ca: cantitatea dorită, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajută să Vă calculăm și să Vă trimitem cel mai bun preț, bazat pe calcule exacte, conform specificațiilor Dvs.

În speranța unei colaborări: Echipa Gifts Service.