Dansatoare gonflabile sky dancer personalizate

Dansatoare gonflabile sky dancer personalizate promotionale la comanda

sky dancer personalizatDansatoare gonflabile sky dancer personalizate promotionale la comanda sunt modalități eficiente de a atrage atenția vizitatorilor la expozitie, festival de vară sau trecătorii pe stradă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Dansatoare gonflabile sky dancer personalizate promotionale la comanda medii de publicitate personalizate eye-catching. Aceste dansatoare gonflabile sky dancer publicitare sunt fabricate din tesatura de poliester moale și sunt, de obicei, de formă cilindrică. În partea de jos a dansatori Sky este un suflant, care trebuie sa fie montat tot timpul la energie electrica, si care asigură un debit de aer datorita caruia produsul se misca ca si cum ar dansa.

Caracteristici dansatoare gonflabile sky dancer publicitare

Dansatoare gonflabile sky dancer personalizate pot fi folosite la orice eveniment de promovare, expoziții, târguri, promovarea stradă pentru restaurante, garaj sau orice alt magazin.

sky dancer promotional

  • Material: nailon 190T / oxford 190T
  • Culoare: personalizata de orice culoare Pantone®
  • Personalizare: serigrafie sau tipar digital cu orice culori Pantone®
  • Dimensiuni: la comanda
  • Forma: personalizata (1-2 picioare / 1-2 maini)
  • Comanda minima: 1 bucata
  • Accesorii: la cerere
  • Termen de livrare: 30 de zile de la bunul de tipar al simulării grafice și primirea avansului de 50% din prețul total al comenzii
  • Ofertă de pret gonflabile personalizate promoționale aici!

Catalog dansatori sky dancer personalizat

Doriți să promovați marca sau afacerea Dvs. cu gonflabile personalizate? Doriți să comandați gonflabile personalizate promotionale? Solicitați ofertă de preț gonflabile personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru a putea primi o ofertă de preț exactă și rapidă, Vă rog să ne comunicați cât se poate de multe detalii, ca: cantitatea dorită, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajută să Vă calculăm și să Vă trimitem cel mai bun preț, bazat pe calcule exacte, conform specificațiilor Dvs.

În speranța unei colaborări: Echipa Gifts Service.