Huse protectie card personalizate

Huse protectie card rfid / contactless / bancar personalizate idei promotionale

Huse protectie card personalizateHuse protectie card personalizateAm inclus, de asemenea, în portofoliul nostru larg de acoperire de protecție pentru securitate publicitară pentru cardurile de plată care pot proteja tehnologia RFID (identificare de frecvență radio). Oferiți clienților dvs. ajutoare practice și protectori ai finanțelor lor. Ambalajul de siguranță publicitara, aceasta husa protectie card bancar personalizat este un cadou perfect, deoarece este practic, iar destinatarul nu îl va pune într-un sertar și îl va folosi mulți ani. Huse protectie card contactless personalizate oferă suprafață relativ mare pentru imprimare, astfel încât să puteți transmite mesaj publicitar, informații sau imagini în toată suprafata lor. Tipăritul publicitar va aparea apoi nu numai a clientului sau clientului fidel, ci și a împrejurimilor sale apropiate.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret huse protectie card personalizate aici!

Huse protectie card bancar personalizate preventie fraude plati

De la introducerea cardurilor de plată fără contact cu tehnologia RFID, riscul furtului de fonduri a crescut semnificativ în fiecare an. Anunțați clienții că țineți pasul cu tehnologia și prezentați-vă ca o companie care se ocupă de securitatea fondurilor și a datelor personale ale clienților dvs. Husesle de protectie card de securitate pot fi realizate nu numai pentru carduri de plată, ci și pașapoarte sau cărți de identitate. Prin urmare, huse protectie card contactless pentru cardurile de plată este o alegere perfectă printre articolele promoționale – acestea oferă, de asemenea, o suprafață relativ mare pentru tipărire, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje în cazul articolelor promoționale.

În plus, aceste huse protectie card personalizate combină protecția mecanică împotriva deteriorării încovoierii cardului și, în același timp, blocarea comunicării RFID / NFC cu cardul fără contact.

Cum funcționează huse protectie card bancar?

Huse protectie card contactleess personalizateElement / placă metalică introdusă în huse pe principiul absorbției RFID. Placa metalică absoarbe 95% din energia undelor RFID la frecvențe de 125 kHz și 13,56MHz, astfel încât cipul de pe cardul fără contact nu are suficientă energie pentru a răspunde la solicitarea dispozitivului de citire.

Puteți testa funcția acestor huse de protectie card bancar contactless, care împiedică comunicarea cu cardul fără contact, oriunde în magazin sau cu un telefon mobil echipat cu un cititor NFC și software-ul corespunzător.

Huse protectie carduri personalizate pentru securitatea clienților Dvs.

Protejați-vă clienții și clienții împotriva fraudatorilor implacabili. Obțineți-le huse suplimentare de card de credit cu imprimare publicitară!

Nu trebuie decât ca fraudatorul să fie echipat cu același cititor mobil pe care îl găsești pe rafturile magazinelor. Doar pentru o eficiență mai mare ajustată pentru o gamă mai lungă. Apoi, nu este nimic mai ușor decât să parcurgi mulțimea sau în transportul public fără cunoștința ta sau comportamentul vizibil pentru a-ți încărca automat cardul de plată, care se află în poșetă sau portofel și să plătești până la limita pe care ai setat-o fără PIN. De obicei este de 100 RON pe tranzacție. Este evident că, cu numărul de cărți fără contact, care sunt dens răspândite, motivația și profitul potențial al tâlharilor sunt foarte mari. Prin urmare, protecția și protejarea cardurilor de plată pare a fi un pas foarte sensibil.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret huse protectie card personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de huse protectie card personalizate? Doriti sa comandati huse protectie card personalizate promotionale? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.