Import din China

Import din China prin intermediul agentului

Productie semicomponenteUna dintre cele mai frecvente forme de cooperare cu China, care este folosită și de unele companii care se ocupă cu comerțul cu China și care nu sunt reprezentate direct în China.

Aceasta forma este sensibil la fiabilitatea agentului, care nu trebuie să rezolve probleme dacă nu are interes financiar pentru aceștia (după plată). Această formă de cooperare poate fi recomandată acolo unde există importuri regulate de rutină din China, fără a fi nevoie de controlul calității. Comisionul agentului pentru importurile din China variază între 3 și 10 la sută, în funcție de complexitatea și volumul inspecțiilor și lucrărilor. Cu toate acestea, aceste informații sunt distorsionate de prețul exact de achiziție, care este greu de verificat. Agenții lucrează îndeaproape cu producătorul și, prin urmare, clientul nu va cunoaște prețul real al pieței chiar și într-o întâlnire personală cu producătorul.

Dacă căutați o companie pe Internet, cel mai probabil veti da de un agent care acționează ca producător. Compania noastră nu oferă această formă de cooperare pentru importul din China, deoarece nu o considerăm sigură.

Import din China – acceptarea garanției

Pentru cantități mai mici decât volumele de containere de importuri din China, este cel mai avantajos să utilizăm serviciile noastre, să specificăm produsul sau prețul țintă. Prețul și calitatea importurilor din China sunt, desigur, împartite, astfel încât nu este întotdeauna înțelept să mentinem prețul cât mai scăzut. De la o anumită limită, calitatea importurilor din China scade în mod disproporționat față de preț (dar clientul nostru este stăpânul nostru).

Totul funcționează la fel ca și în cazul în care ați comandat mărfurile din Romania; suntem o companie romaneasca și suntem supuși legilor romanesti. Preluăm garanția pentru mărfuri și rezolvăm orice problemă cu importurile din China în mod operativ. Ne străduim să construim relații pe termen lung cu clienții noștri. Sunt disponibile referințe și mostre de comenzi realizate și suntem bucuroși să fim mândri de ele.

Import din China – serviciu complet

Dacă clientul dorește, putem să punem in contact direct cu producătorul acesta se poate realiza în două moduri: printr-un pachet informativ pentru import din China sau prin atribuirea unuia dintre angajații noștri pentru un serviciu complet de informații pentru importurile din China.

Angajatul nostru cu cunoștințe de mediu și limba chineză este capabil să vă rezolve operativ și eficient întrebările, problemele, sondajele și dorințele. În cazul în care un angajat trebuie să călătorească în afara orașului Guangzhou, unde se află biroul nostru, percepem costuri directe pentru bilete și cazare, pe lângă prețul pe zi.

Dacă clientul nostru intră în contact direct cu producătorul, acesta poate folosi serviciile noastre o singură dată pentru acțiuni individuale sau semnăm un acord de agenție cu un comision procentual privind importul din China și definind sfera inspecțiilor și activităților implicate.

Productie personalizata siliconServicii de import din expoziții și târguri din China

Link-uri utile în timpul vizitei la târgul din China. Nu ezitați să ne contactați pentru orientare de bază.

Târgul Cantonului Guangzhou
Vremea în China
Bucle în China
Lista de prețuri pentru zborurile către China

Vă vom oferi însoțire, interpretare, rezervare de cazare și alte servicii în timpul vizitei dvs. la târguri comerciale din China.

Târgurile comerciale din China devin brusc accesibile celor care nu vorbesc chineză sau nu sunt familiarizați cu mediul haotic chinez. Cu compania noastră, puteți fi sigur că vizitarea târgurilor comerciale din China nu se va transforma într-un coșmar. Târgurile comerciale din China sunt o oportunitate excelentă pentru dumneavoastră!

Vă vom lăsa în funcție de dvs. să decideți ce servicii să utilizați.

Căutați un partener de import din China?