Import – export și producție personalizată

Fabricare oem

 • Reprezentare în China

Oferim un management complet al relațiilor furnizor-client.

Prin biroul nostru, putem căuta eficient un producător pentru aproape orice produs.

 • Producție la comandă

Biroul nostru este capabil să comande producția în funcție de dorințele (cerințele, exigentele) dvs. direct pe măsură. Vom evalua opțiunile furnizorului în ceea ce privește starea reală a producției și calitatea producției.

 • Control de calitate

Unul dintre punctele cele mai importante este asigurarea fizică a controlului calității direct la producător la acceptarea comenzii.

 • Obiecte promoționale

Biroul nostru este capabil să introducă și să importe un portofoliu standard de articole promoționale la prețuri non-standard. (Cumpărare direct de la producător)

Vom fi bucuroși să găsim un producător sau să avem produse promoționale originale și vă vom sugera opțiuni originale, în funcție de scopul pentru care urmează să fie utilizat obiectul promoțional.

 • Asistență financiară

Vom asigura transferul de bani către producător după controlul calității în conformitate cu criteriile specificate.

 • Import în China

Putem să:

 • efectueăm cercetări de piață
 • consultam strategii
 • asigura personal
 • aranjăm formalitățile administrative asociate cu operarea în China

Găsirea unui furnizor in China

Productie personalizata metalSuntem capabili să găsim un furnizor pentru dvs. și să-l contactăm direct cu dvs. Plătești doar pentru servicii individuale, dar cumperi deja mărfuri direct, fără intermedierea noastră. Suntem capabili să oferim servicii individuale pentru dvs. numai dacă le considerați avantajoase pentru dvs. Acest lucru minimizează costurile.

Biroul nostru din China vă poate oferi:

 • Verificarea parametrilor introduși
 • Controlul calității în timpul producției
 • Verificarea termenelor în timpul producției
 • Controlul calității în timpul vânzării și plății
 • Verificarea datelor de livrare a mărfurilor
 • Supravegherea calității ambalajelor. Dacă această parte importantă a inspecției este omisă, îngrijirea prealabilă pentru calitatea produsului se va pierde în timpul transportului.

Vom oferi un eșantion cu un calcul al costurilor de transport din China și prezența la timp.

Nu distrugem producătorii romani, dar încercăm să reducem costurile de intrare prin subcontractare și uneori livrăm chiar și produsul finit la un preț mai mic decât costurile de producție, iar producătorul folosește doar contacte de afaceri existente.

Vom asigura relocarea producției în China.

Vă vom oferi un furnizor bazat pe mulți ani de experiență și astfel vom elimina numărul de probleme potențiale la minim.

Biroul nostru din China are angajați proprii, deci nu este partener sau intermediar.

Există companii care se prezintă cu servicii similare, dar oferă servicii în China printr-un partener în China, iar acest lucru, desigur, crește costul general, iar comunicarea nu este atât de flexibilă.

Biroul nostru are un depozit care poate fi utilizat pentru a optimiza costurile de transport. De exemplu, pentru mai multe expedieri mai mici pe o perioadă mai lungă de timp.

Biroul nostru este situat în Guangzhou: camera 902, nr. 15, Jang Nan Zhong Jie, districtul Haizhu.

Vă vom însoți la târgul din China și vă vom ajuta să vă orientați în mediul local.

Oferim servicii de traducere în engleză și romană.

China este o țară în care sunt produse de înaltă calitate. Principala problemă a motivului pentru care mărfurile chinezești au un nume atât de prost este presiunea disproporționată din partea clientului asupra prețului, care afectează în mod necesar și de multe ori inutil calitatea produsului.

Principalul lucru este ca autoritatea contractantă să realizeze că nu este înțelept să împingă prețul în jos de la o anumită limită, deoarece furnizorul va economisi acolo unde este cel mai puțin convenabil pentru a câștiga contractul.

Tabelul atașat arată, de asemenea, că China este la un nivel similar față de alte țări cu calitate a produsului.