Pernute termice promotionale racoritoare

Pernute termice promotionale racoritoare produse personalizate practice

Pernute racoritoarePernute termice promotionale racoritoare, altfel spus thermopaduri reci, sunt materiale promotionale similare incalzitoarelor de maini, in care gelul lichid din interior este folosit pentru racire. Pe suprafata acestor pernute termice promotionale racoritoare aveti posibilitatea de a imprima logo, brand sau orice alt mesaj publicitar, folosind astfel pentru promovarea afacerii Dvs. pentru gasirea de noi clienti. Pernute termice promotionale racoritoare sunt produse la comandă, si se utilizeaza pe scară largă în sport, la ameliorarea durerilor, umflarea picioarelor și altele probleme asemanatoare.

Comanda pernute termice racoritoare promotionale aici!

Avantaje pernute termice promotionale racoritoare

  • diferite forme și mărimi
  • diferite culori de lichid
  • imprimare cu culori diferite prin tampografie sau serigrafie
  • utilizarea pe scară largă – în sport, ameliorare dureri
  • respecta reglementările CE
  • excelente pentru campaniile publicitare de vară

Mai jos vă prezentăm să arate cateva pernute termice promotionale racoritoare care poate chiar te vor inspira sa folosesti astfel de materiale promotionale corporative la urmatorul eveniment publicitar.

Pernute termice promotionale racoritoare la comanda

Pernute termice promotionale – thermopaduri racoritoare imprimate cu logo-ul companiei – cadou corporative practice pentru clienții dumneavoastră la promoțiile de vară. Aceste pernute termice promotionale racoritoare se introduc sunt pur și simplu câteva ore în congelator, apoi se pun langa băuturi în pungi izolate, astfel bauturile vor ramane timp indelungat proaspete și răcoroase chiar și în zilele fierbinți.

Pernute racoritoare personalizate

Pernute termice promotionale racoritoare brantuite

Pernute termice promotionale racoritoare pot fiproduse la comanda in diverse forme, și dimensiuni personalizate, chiar si gelul din interior poate avea diverse culori. Aceste pernute termice promotionale racoritoare in forma de copac vor fi produse promotionale utile folosite de exemplu în sport.

Pernute racoritoare promotionale

Pernute termice promotionale racoritoare inscriptionate

Aceste pernute termice promotionale racoritoare personalizat servesc ca o mască de față relaxanta. Pernute termice promotionale racoritoare pot fi imprimate cu logo, nume salon la centre de wellness, masaj sau de frumusete. Aceste pernute termice promotionale racoritoare in forma o mască de față calmeaza durerile de cap și ajută la relaxare.

Pernute racoritoare branduite

Pernute termice promotionale racoritoare imprimate – pentru ochi

Aceste pernute termice promotionale racoritoare de relaxare sunt potrivite pentru a se aplica pe ochi, si totdata pot fi personalizate cu logo salon de frumusete, centru de wellness sau hotel. Aceste thermopaduri reci personalizate se pun pe pleoape și se lasa sa actioneze efectul de răcire.

Pernute racoritoare publicitare

Pernute termice promotionale racoritoare pentru sportivi

Alte utilizări a pernutelor termice promotionale racoritoare sunt cele cu scopuri sportive. Aceste pernute termice promotionale racoritoare au un efect de răcire și sunt, prin urmare, perfect potrivite ca prim ajutor pentru leziuni minore. Aceste pernute termice promotionale racoritoare pentru sportivi pot fi imprimate personalizat cu logo-ul unui club sportiv sau alte informații de contact.

Pernute racoritoare inscriptionate

Pernute termice promotionale racoritoare plicuri pentru sticle

Aceste produse pernute termice promotionale racoritoare pentru sticle se pot realiza la comandă in orice formă de sticla, cu scopul de a racori bauturile in caldura de vara. Pe langa faptul ca clientii Dvs. vor fi incantati de un astfel de cadou promotional in timpul concediului, ele Va sunt de folos ca si materiale promotionale personalizate. Pernutele termice promotionale racoritoare  pentru sticle se introduc aproximativ 2 ore în congelator înainte de utilizare, dupa care bauturile din sticle vor fi reci chiar si intr-o zi lungă și fierbinte.

Pernute racoritoare imprimate

Ambalaj pernute termice promotionale racoritoare

Ambalajul standard al acestor pernute termice promotionale racoritoare sunt pungi PP transparente. Pentru costuri suplimentare aeti posibilitatea de a comanda alte tipuri de ambalaje, cum ar fi cutii de carton sau pungi PP imprimate. Aceasta depinde de scopul tinta și de bugetul financiar. Pernute termice promotionale racoritoare se produc personalizate conform specificațiilor dumneavoastră, în diferite forme, dimensiuni, și tipărite în culori diferite. Aceste pernute termice promotionale racoritoare personalizate va garanteaza promovarea companiei dumneavoastra mod original și unic.

Comanda pernute termice racoritoare promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de incalzitoare maini personalizate? Doriti sa comandati incalzitoare maini personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exact.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.