Ecusoane personalizate

Puteţi personaliza insigne în concordanţă cu scopurile Dvs. şi tema evenimentului. Aceste insigne personalizate pot avea diferite forme, culori, modele, şi de asemenea diferite imprimări unice.

Mai multe informatii si comanda insigne promotionale aici!

Folosim staniu sau plastic de calitate pentru insigne personalizate. Cele mai multe dintre aceste insigne personalizate au formă rotundă. Dacă doriți o formă specială vă va costa un pic mai mult, deoarece intervine costul matriței. Oferim insigne imprimate cu dimensiuna de 25mm-100mm diametru. Imprimarea offset sau efectul 3D lenticular se pot realiya în funcție de cerințele Dvs. Iar echipa noastră cu experiență în grafică Vă va ajuta în proiectare, dar pentru aceste nu Vă vom taxa.

Acesta este o oportunitate unică pentru orice publicitate sau marketing de firmă, pentru a avea posibilitatea de a prezenta logo-ul companiei, sau orice alte elemente grafice relevante.

Alegeţi dintre aceste ecusoane personalizate prezentate mai jos şi contactaţi-ne pentru a comanda una dintre aceste modele, sau un alt model personalizat.

Ecusoane personalizateEcusoane personalizate cu spate plastic

Insigne staniu imprimateEcusoane personalizate – insigne staniu imprimate

Insigne personalizateInsigne personalizate la comanda

Insigne promotionale staniu cordonEcusoane personalizate promotionale

Insigne efect 3D lenticularEcusoane personalizate – insigne cu efect 3D lenticular

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de insigne promotionale personalizate? Doriti sa comandati insigne personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: info@insigne-promotionale.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.