Producator lampioane

materiale lampioane hartieAceastă secţiune vă arată procesul de producţie a lampioanelor de hârtie. Urmaţi-ne să vă simţiţi o parte din noi. Toate lampioanele personalizate sunt fabricate din materiale de calitate. Lampioanele sunt disponibile în culori şi forme variate. Puteţi avea logo-ul firmei proprii inscripţionat pe lampioane de hârtie sau de lampioanele din material textil pentru promoţii.

Producator lampioane hârtie sau material textil

producator lampioane personalizateHârtia sau materialul textil se imprimă în concordanţă cu cerintele, creaţiile proprii de lampioane ale clienţilor. Pentru a obţine forma dorită hârtia sau materialul se decupează în bucăţi care pe urmă trebuie lipite, fiecare se realizează bucată cu bucată.

Producator lampioane personalizate

furnizor lampioane personalizateMuncitorii noştri prepară sârma ca coaste pentru lampioane. Mai folosim şi bambus ca coaste pentru producţia lampioanelor de hârtie.

Producator lampioane promotionale

producator lampi chinezestiAceasta este matriţa pentru lampioanele de hârtie şi material textil de 8”. Avem matriţe de lampioane de la dimensiunea 3.5”D până la 42”D pentru a putea satisface diferitecerinte si specificații.

Producator lampioane chinezesti

ambalaje lampioane hartiePentru a da forma finală a lampionului, muncitorii noştri lipesc hârtia imprimată într-o singură bucată, fiecare lampion, bucată cu bucată, după bobinarea sârmei sau bambusului în matriţa de lampioane.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lampioane personalizate aici!

Producator lampioane hârtie

Lampioanele de hârtie și material textil sunt împachetate plat. Fiecare lampion este predat cu un expander de sârmă iar câteva dintre ele au și baterie și bec. Totodată toate sunt împachetate individual într-un sac OOP sau orice altă metodă de împachetare solicitată de client.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lampioane personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lampioane promotionale personalizate? Doriti sa comandati lampioane promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.