Lanyard personalizat

Snururi tesute imprimateSururile noastre ţesute standard sunt nivelul de intrare a snururilor ţesute. Ele sunt fabricate din polyester ţesut, şi şi sunt potrivite pentru text / logo-uri simple.

Comanda lanyard personalizat aici!

Aceste snururi masive au un atingere musculoasă, care diferă mult de snururile imprimate, făcându-le mult mai atrăgătoare. De asemena multe dintre acestea furnizăm cu scopuri industriale – grafica nu dispare de pe ele niciodată, nu contează ce se întâmplă cu şnururile! Sunt livrate împreună cu clip de declanşare de calitate. În cazul în care doriţi puteţi alege dintre marea varietate de clipuri şi accesorii. Se pot ţese design repetat cu spaţiu între ele pe toată lungimea şnurului sau o singură grafică pe tot şnurul.

Snururi tesute personalizateLanyard personalizat tesut

Snururile tesute personalizate, brodate pot ţine o viaţă întreagă! În funcţie de diferitele tipuri de aplicare putem ţese logo sau mesaj specific direct în materialul snurului panglici, benzi, siruri de caractere, funii sau chingi cu imagini clare. General vorbind, la lanyard-urile mai subţiri se pot obţine logo-uri ţesute la rezoluţie mai mare, iar la lanyard-urile late logo-ul va avea o rezoluţie mai mică. Snururile tesute pot fi curele de un strat plat, de două straturi tub, sau fine rotunde stil cablu. Snururile sport în principiu sunt proiectate pentru sport sau activităţi în are liber. Cele mai multe snururi sport au ca accesoriu suplimentar un inel de cauciuc pentru a putea transporta băuturi în flacoane.

Comanda lanyard personalizat aici!

Lanyard personalizat cu logo brodat ţesut

Preţurile de mai jos includ imprimarea la 1 culoare. Aceste preţuri sunt prețuri de referinţă pentru snururi imprimate, dacă aveți alte preferințe contactați-ne cu încredere

Comanda snururi textile personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.