Carduri 3D lenticulare branduite

Scenariul pieței de carduri 3d este energic, strălucitor, care se evidențiază apoi se ascunde din nou. Se simte foarte tare concursul artistic. Arta de carduri 3D lenticulare branduite este o artă frumoasă cu valoare de coleţie, şi astfel de carduri promotionale 3D / carti postale 3D lenticulare branduite / carti de vizita lenticulare branduite pot arăta statusul proprietarului, succesul în carieră, puterea lui în economie. Acestea nu sunt numai cardui, ci pot fi suveniruri, care întâlnesc necesitățile individuale de modă a tinereții cu curiozitatea copilului. În plus, cu folosirea materialului nostru didactic de realizare carduri 3D, costul este mai ieftin, producția rapidă, şi există posibilitatea de a imprima chiar și o singură carte.

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

carti postale lenticulareCarti postale 3D lenticulare branduite

Specificaţii:

calendare lenticulareCalendare 3D lenticulare branduite

Descriere:

    • Imprimare cu orice poză sau imagine.
    • Dimensiune: la cerere
    • Material: PET, PP, PS, PVC, Arcylic etc
    • Auto-adeziv reciclabil pe partea de jos

lenticulare branduiteCarduri plastic 3D lenticulare branduite

Nu diminuaţi importanţa de a prezenta numele Dvs. acolo, şi personaliozarea cardurilor este un mod extraordinar de a promova brandul companiei, logo-ul sau mesajul foarte rapid. Vă putem ajuta să Vă determinaţi care produse promotionale sunt cele mai potrivite nevoilor Dvs. de promovare. Suntem buni în treaba asta! Consultanții noștri Vă așteaptă pentru ca Dvs. să puteți comanda fără probleme cu gânduri pozitive!

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lenticulare promotionale personalizate? Doriti sa comandati lenticulare personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.