Magneti de masina promotionali

Autocolante magnetice pentru masina pentru a atinge obiectivele afacerii. Pot fi folosite în promovarea cauzelor sociale. Pe de altă parte, mai pot fi folosite şi pentru declararea afinităţilor personale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

Aceste autocolante magnetice promotionale pentru masina sunt des folosite ca materiale pentru strângere de fonduri în cauze sociale. Pentru că acesti magneti de masina au vizibilitate maximă, pot fi un mijloc eficient de a informa oamenii despre activităţi sociale. Putem da exemple de asemenea cauze: pentru mentinerea păcii sau prevenţia unor boli. În afară de cele enumerate aceste autocolante magnetice personalizate pentru masina sunt excelente în lupta pentru convingerile politice.

Aceşti magneti masina publicitari sunt disponibile în deimensiuni, forme, şi culori variate. Există autocolante magnetice pentru masina în formă de panglică, care de obicei se asociază cu cauze legate de prevenirea unor boli, cum este virusul HIV. Alte forme pot fi: triunghiuri, dreptunghiuri sau steaguri. Folosind autocolante magnetice şi hârtie, hârtie sintetică sau PVC caşerat, aceste materiale se pot plasa cu uşurinţă pe orice suprafaţă metalică a maşinii.

Magneti de masina promotionali

magneti de masina promotionaliAceste autocolante magnetice promotionale pentru masina toate sunt o alegere bună pentru următoarea campanie publicitară a organizaţiei Dvs.

Magneti de masina publicitari

magneti masina publicitariCe poate fi mai bun în promovarea unei şcoli, biserici, sau grup, decât acesti magneti masina publicitari?

Magneti de masina autocolanti

magnet autoAceastă gamă de autocolante magnetice masina se poate imprima prin serigrafie tratată cu aer cald sau imprimare digitală full color. Este foarte uşor de plasat şi de îndepărtat.

Magneti de masina diverse forme

magneti masina diverse formeAceşti magneti masina se pot decupa in orice formă în concordanţă cu modelul Dvs. dorit. Este posibilă imprimarea până la 4 culori.

Magneti de masina colorati

magneti masina culoare fullImprimarea digitală full color face posibilă ca personalizarea magnetilor să fie limitată doar de imaginaţia Dvs. Aceşti magneti masina full color sunt disponibili într-o mare varietate de stiluri, forme şi dimensiuni, totul în concordanţă cu specificaţiile Dvs.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de magneti frigider promotionale personalizate? Doriti sa comandati magneti promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.