Magneti frigider personalizati

Cunoaşteţi gospodărie în care nu aţi văzut magneti pe frigider? Magnetii frigider sunt obiecte la fel de comune ca şi farfuriile sau paharele aşezate frumos în dulap. O locuință nu se va simți niciodată „ca acasă” fără una sau mai multe magneti frigider.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

Video prezentare magneti frigider personalizati


Avem magneti frigider personalizati care sunt rentabili, acesta este unul din motivele pentru care merită să investiți în ele. Acesti magneti frigider personalizati sunt relativ ieftini față de alte produse promotionale, cum ar fi gențile de piele sau cadourile promotionale, cum ar fi pixurile, iar pentru că sunt mici, le putem transporta cu ușurință la Dvs.

Majoritatea acestor magneti frigider personalizati este alcătuita din magneti de cauciuc de calitate și hârtie, hârtie sintetică sau PVC cașerat. Aceşti magneti frigider personalizati sunt disponibili în forme, dimensiuni şi culori variate. De asemenea, acestia pot fi personalizati si imprimati in orice culori.

Astfel, este ideea perfectă să folosiţi aceşti magneti frigider produsi de noi ca şi produse promotionale, deoarece funcţionalitatea şi vizibilitatea lor este în topul listei. Pur și simplu Vă reproducem logo-ul pe magneti de cauciuc sau magneti tăiaţi la formă, în funcţie de bugetul şi necesităţile Dvs., iar ele în mod sigur vor fi produse excelente de publicitate.

Magneti frigider personalizati

magneti frigider personalizatiDeoarece folosim cerneluri de calitate care nu se decolorează, şi se poate imprima până la 4 culori pe aceşti magneti frigider personalizati sub forma de numere, activitatea Dvs. va avea succes.

Magneti frigider promotionali

magneti frigider promotionaliAceşti magneti frigider promotionali au mare flexibilitate. Se pot executa in forma dorită de Dvs. pentru a se potrivi cu obiectivele dorite.

Magneti frigider publicitari

magneti frigider publicitariAceşti magneti frigider publicitari se potrivesc cu bugetul alocat pentru publicitate şi va ajută să promovaţi viziunile, misiunea, numele, marca sau orice altă informaţie importantă, care doriţi să fie cunoscută de către oameni.

Magneti personalizati pentru frigidere

Autocolante magnetice personlizate pentru frigidereAceste autocolante magnetice personlizate pentru frigidere cu logo sau mesaj imprimat la comandă sunt atat de simple, dar in acelasi timp foarte decorative.

Magneti personalizati decor casa

autocolante magnetice decor casaAceşti magneti frigider sunt alegerea perfecta pentru decorarea locuinţei. Se pot tăia la orice formă, la orice dimensiune dorită.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de magneti frigider promotionale personalizate? Doriti sa comandati magneti promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.