Mascote plus personalizate

În funcţie de cea ce doriţi, noi Vă putem produce toate tipurile de animale care pot fi populare ca mascote plus personalizate. Câteva dintre aceste mascote plus personlazate sunt create să fie realistice, iar altele nu sunt animale. Se pot crea mascote plus moi in aproape orice formă şi stil, limita este doar imaginaţia Dvs. de a crea jucarii.

Mai multe informatii si comanda zmee promotionale aici!

Aceste mascote plus personalizate sunt extrem de populare în foarte multe ţări şi atât cei tineri cât şi cei mai în vârstă se bucură de ele din ce în ce mai mult. Astfel noi dezvoltăm în continuare modele şi materiale noi, nici nu se poate povesti cât de departe ajung mascote plus şi câte animale diferite şi alte forme sunt şi vor fi create.

Alegeţi dintre aceste mascote plus personalizate de mai jos, care am creat deja pentru clienţii noştri. Ghiciţi ceva ce Vă face plăcere sau specificaţi ce fel de formă şi material doriţi, astfel noi Vă putem produce mascote plus personalizate pentru orice ocazii sau orice utilizare.

jucarii plus personalizateMascote plus personalizate

Această jucarie plus ursulet cu fular roz este o piesă nouă adorabilă în colecția Dvs. Este fabricat din 100% poliester, astfel este foarte moale. Cu dimensiunea este de 22cm înălţime şezând, această jucarie plus ursulet cu fular roz este aproape la fel de minunat ca şi cel care o îmbrâţişează. Alăturaţi-vă de noi şi comandaţi aceasta jucarie plus ursulet cu fular roz ca un cadou excelent pentru o fetiţă mică.

 

jucarie plus ursuletMascote plus personalizate la comanda

Fabricat din poliester de inalta calitate, aceasta jucarie plus ursulet baiat maro este fabricat din fibre moi de poliester, şi sunt foarte comfortabile la atingere. Jucaria plus ursulet baiat maro este de 27cm înălţime cea ce este dimensiune potrivită pentru companie perfectă.

jucarie plus delfinMascote plus personalizate branduite

 • Varianta virtuală a acestei jucarii plus delfin albastru care sare a înviat aici. Această jucarie plus delfin albastră este la modă, este distractiv şi este teribil. Este unic în privinţa în care se adresează tuturor.
 • Specificaţii: 55cm
 • Comandă minimă: 1000 bucăţi
 • Mai multe informatii si comanda mascote plus personalizate aici!

jucarie plus GarfieldMascote plus personalizate promotionale

Această jucarie plus Garfield sezând dispune de un aspect somnoros cu mâinile libere. Fabricat la dimensiuna de 26cm, această jucarie plus Garfield sezând este adecvat vârstelor de la 3 ani în sus.

jucarie plus personalizataMascote plus personalizate cu logo

 • Creat cu un cap mare de maimuţă, suprafaţa acestei jucarii plus maimuţă cu banană se poate spăla. Copii peste vârsta de 3 ani şi mai mari în mod sigur vor îndrăgi această jucarie plus maimuţă cu banană mai bună decât orice alte jucării.
 • Specificaţii: 28cm
 • Comandă minimă: 1000 bucăţi
 • Mai multe informatii si comanda mascote plus personalizate aici!

jucarie plus pandaMascote plus personalizate inscriptionate

 1. Moale si dragalasa, acceastă adorabilă jucarie plus panda cu frunză de bambus este moale şi drăgălaş, este fabricat din 100% poliester şi se poate spăla în maşina de spălat. Este un prieten în compania copiilor Dvs. zi şi noapte!
 2. Specificaţii: 24cm
 3. Comandă minimă: 1000 bucăţi
 4. Mai multe informatii si comanda mascote plus personalizate aici!

jucarie plus personalizata-Mascote plus personalizare conform dorintelor Dvs.

 • Acest sotriment adorabil de jucarie plus Pooh cu oală de miere, care abia aşteaptă să fie înbăţişat, va primi un călduros bun venit atât în rândul copiilor cât şi a adolescenţilor. Acum puteţi colecţiona cu ajutorul nostru caractere de desene animate la cele mai convenabile preţuri.
 • Specificaţii: 75cm
 • Comandă minimă: 1000 bucăţi
 • Mai multe informatii si comanda mascote plus personalizate aici!

 

jucarie plus mielProducator mascote plus personalizate

 • Jucaria plus miel roz se poate iubi de la cap la coadă şi este fabricat din plus. Copii de toate vârstele vor păstra un loc în sufletul lor pentru această jucarie plus miel roz. Această jucarie plus miel roz este un cadou perfect pentru toate ocaziile.
 • Specificaţii: 29cm
 • Comandă minimă: 1000 bucăţi
 • Mai multe informatii si comanda mascote plus personalizate aici!

 

Mai multe informatii si comanda zmee promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de mascote plus personalizate? Doriti sa comandati plusuri personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.