Mousepaduri la cerere

Din punctul de vederea al materialului folosit mousepad-urile PC pot fi mousepaduri PVC/PP, mousepaduri EVA, mousepaduri textil, mousepaduri din cauciuc și mousepaduri cu gel. Se pot realiza mousepaduri din oricare dintre materialele enumerate la orice dimensiune solicitată, potrivită la bugetul Dvs. la preţuri competitive.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Putem începe colaborarea în aşa fel ca Dvs. comandaţi din stocul nostru numai 100 bucăţi de suporturi mouse simple, sub orice formă, dimensiune şi culoare, după care logo-ul, numele de marcă sau sloganul Dvs. se pot imprima pe ele chiar şi în două culori.
Creaţi-vă o idee consultând lista de mai jos, apoi sunaţi sau scrieţi e-mail pentru a obține ofertă de preţ pentru suporturi mousepad promotionale cu logo cu personalizare proprie.

mousepaduri cu logoMousepad la cerere cauciuc

Aceste mousepaduri fabricate din cauciuc ecologic, pot fi folosite ca și cadouri promotionale, se pot personaliza cu orice grafică proprie care este în concordanță cu scopurile Dvs. de reclamă corporativă.
Material: cauciuc
Dimensiune: 180*210*3mm, se poate realiza orice model
Logo: serigrafie la o culoare
Comandă minimă: 100 bucăţi

suporturi mouse personalizateMousepad la cerere PVC/PP

Fabricate din materialul cel mai popular al acestei piețe, aceste mousepaduri plastic din PVC/PP sunt mai rezistente decât multe alte materiale, și se pot imprima de asemenea cu nume de marcă, logo, deci, practic cu orice credeti că este potrivit pentru a face publicitate afacerii.
Material: PVC/PP
Dimensiune: 180*210*3mm, se poate realiza orice model
Logo: chiar şi 6 culori
Comandă minimă: 300 bucăți

suporturi mouse evaMousepad personalizat EVA

Pentru urmatoarea campanie publicitară folosiţi mousepaduri personalizate din material EVA! Materialul EVA este un material de plastic copolimer rezistent şi transparent, care pe lângă faptul că face mouspadul mai uşor de utilizat, mai adaugă un pic de rezistenţă suplimentară.
Material: EVA
Dimensiune: 180*210*3mm, se poate realiza orice model
Logo: imprimare offset sau prin sublimare
Comandă minimă: 500 bucăţi

Mousepad personalizat textilMousepad personalizat textil

Acest mousepad personalizat se fabrică din material textil din microfibră şi se poate personaliza cu orice fel de grafică full color. Calitatea imprimării digitale conferă un aspect lucios şi culori rezistente. Învelişul fin şi cauciucul moale asigură controlabilitate specială prin care fiecare utilizator poate folosi mousepadul comod.
Material: textil microfibră
Dimensiune: 180*210*3mm, se poate realiza orice model
Logo: cu sublimare termică
Comandă minimă: 1000 bucăţi

Mousepad personalizat cu gelMousepad personalizat cu gel

Acest mousepad personalizat cu logo cu gel are un spatiu de relaxat încheietura mâinii. La cerere se poate realiza de orice formă şi se poate personaliza cu logo sau nume de marcă sau să împărtăşiţi cu ajutorul lui orice informaţie considerată importantă.
Material: gel
Dimensiune: 180*210*3mm, se poate realiza orice model
Logo: prin serigrafie
Comandă minimă: 100 bucăţi

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de mousepaduri nanopaduri promotionale personalizate? Doriti sa comandati suporturi promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.