Slapi promotionali

Slapi promotionali pentru plaja

Nimic nu bate o pereche de slapi pe plaja. Acesti slapi de plaja sunt o necesitate pentru toată lumea pe timpul verii. Oamenii le poartă acasă, la cumpărături, şi desigur pe plajă. Idea este să lăsaţi la vedere recunoaşterea mărcii pe plajă. Apoi aceşti slapi plaja promo au devenit populari şi sunt o optiune perfectă pentru profita de oportunitate şi a creşte recunoaşterea mărcii. Profitaţi de această şansă, puteţi alege acum dintr-o varietate imensă de slapi plaja personalizati proprii, imprimate pe talpă sau pe chingă cu orice culoare şi orice model.

Comanda papuci promotionali personalizati aici!

Alegeţi din gama extinsă de slapi plaja promo de mai jos pentru a se bucura de momentul vacanţei, în timp ce faci plaja, împreună cu promovarea brand-ului.

Slapi promotionali de plaja

Slapi plaja promo

Slapi promotionali EVA

Slapi promotionali EVA

Slapi promotionali 3D

Slapi promo 3D

Slapi promotionali la comanda

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de papuci personalizati? Doriti sa comandati papuci personalizati? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.