Producator chibrite

Chibrite promotionaleProducator chibrite in Europa

Este o idee promoțională excelentă și nici nu trebuie să aștepți atât de mult pentru ea. Furnizorul nostru este un producător european de chibrituri promotionale, deci nu trebuie să așteptați livrarea de peste mari pentru acest produs promotional.

Producator chibrite la cele mai bune preturi

Majoritatea produselor noastre de chibrituri au opțiunea de a fi fabricate prin tratament individual de suprafață, fibre de chibrit colorate, ștanțare, laminare, culori speciale ale capului etc. Dacă sunteți interesat de aceste variante, întrebați neaparat, vom rezolva problema!

Puteți chiar să solicitați chibrite personalizate din materiale reciclate. Puteți comanda un design lăcuit, mat, reciclat pentru majoritatea cutiilor noastre mari și a chibriturilor frunza, fără costuri suplimentare.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret chibrituri personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de chibrituri personalizate? Doriti sa comandati chibrituri personalizate? Solicitati oferta de pret prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.