Producator corturi publicitare

producator corturi personalizateSuntem unul dintre cele mai de incredere intreprinderi care au acces la toate mașinile și echipamentele necesare pentru a putea spune cu adevărat că suntem reprezentant in Romania a unui producator chinez de corturi și umbrele personalizate.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Partenerul nostru dispune de o fabrică de 8000 metri pătrați, cu capacitate de a fabrica lunar 10000 de bucăți corturi sau umbrele de terasa publicitare. Bazandu-ne pe tehnologia și facilitățile avansate, vă stăm la dispoziţie pentru a dezvolta și produce diferite tipuri de corturi publicitare pop-up, corturi pentru petreceri, corturi evenimente, umbrele pentru plajă, umbrele pentru grădini pentru toate ocaziile posibile. Deoarece am acumulat mulţi ani de experienţă, am reuşit să devenim partener exlusiv al producatorului chinez de corturi personalizate lider în această industrie.

Producator corturi publicitare la comanda

Avem un backup puternic de logistică şi o reţea întreagă de logistică pentru a livra corturi sau umbrele publicitare la sediul Dvs., chiar si înainte de termenul limită de livrare. De asemenea, oferim posibilitatea de a alege cele mai convenabile modalităţi de plată pentru Dvs.

Prin aceste calităţi de producator corturi publicitare, respectiv prin serviciu de clienţi rapid şi intotdeauna la dispozitia Dvs, puteti beneficia de un raport calitate/pret favorabil Dvs, un lucru obtinut foarte greu în altă parte.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Producator en gros corturi si umbrele publicitare

Producem corturi promo şi umbrele de exterior publicitare folosind doar materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi PVC, vinil, aluminiu pentru a respecta standardele cele mai înalte de calitate. Controale stricte de calitate reprezinta unul dintre factorii-cheie, implementat cu scopul de a menţine standardele. Întâlnirea cu Dvs. este de o mare importanta pentru noi, astfel avand posibilitatea de a oferi exact ceea ce doriţi în momentul în care aţi ales să comandaţi.

furnizor corturi personalizate   cort personalizat promo    firma producatoare de corturi

Informatii corturi personalizate

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de corturi promotionale personalizate? Doriti sa comandati corturi promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.