Producator cuburi magice promotionale

Producătorul primului prototip de cub magic a lucrat manual. La sfârşitul anilor 1970, au fost elaborate metode de producţie în masă care continuă să fie folosite şi în zilele noastre. De obicei, producţia este un proces pas cu pas care implică turnarea prin injecţie a pieselor, montarea pieselor, decorarea cubului puzzle, şi punerea în ambalaj a produsului finit.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cuburi magice personalizate aici!

La începutul producţiei peletele de plastic sunt transformate în bucăţi de puzzle prin injectare în șablon. În aceată procedură peletele sunt puse într-o pâlnie de injecţie a maşinii şablon. Acestea sunt topite şi trecute printr-un şurub controlat hidraulic. Cum șurubul se rotește plasticul topit este mișcat printr-o duză şi forţat fizic, sau este injectat în şablon. Chiar înainte ca plasticul topit sa ajunga la matrita, cele două jumătăţi ale matriţei sunt apropiate pentru a crea o cavitate, care are forma identică a părților cubului magic puzzle. În interiorul şablonului plasticul este ţinut sub presiune pentru o perioadă specifica de timp, apoi este lăsat să se răcească. In timp ce se răcesşte plasticul se întăreşte în interiorul matriţei. După ce a trecut destul timp, braţele matriţei se deschid şi piesele de cub sunt scoase. Sablonul este inchis şi procesul începe din nou. Un ciclu de producţie este reprezentat de timpul cât maşina lucrează pe un set de bucăţi de cub. Ciclul de timp pentru un cub puzzle promotional este de aproximativ 20 secunde.

După de bucățile de cub ies din șablon, ele pică într-un container şi se verifică manual pentru a se asigura că părţile nu au suferit daune semnificativ. Materialul pierdut nu este refolosit. Deşeurile nu se pot refolosi prin topire pentru a face părţi noi, pentru că materialul se poate degrada, astfel se pot obţine părţi de calitate inferioară. Cuburile puzzle sunt întotdeauna fabricate din materiale de calitate şi niciodată nu se folosesc deşeuri de plastic.

Producator en gros cuburi magice promotionale

Asamblarea părţilor cubului :
Bucăţile de cuburi promotionale sunt preluate de linia de asamblare. Această fază a producţiei însemană montarea părţilor individuale a cubului. Începând cu baya de nylon, fiecare centru de ABS cub este nituit la mijloc cu un spacer. Nitul este controlat cu mare grijă pentru a se asigura că este comprimat exact cât trebuie. Fiecare centru de cub are un capac de plastic lipit pentru ascunderea niturilor. Unul din cele şase centruri de cub au mai rămas până la ultima parte a ansamblării. Marginile ABS şi piesele de colt sunt stivuite în mod individual în jurul centrului. Cubul magic promotional este construit de jos în sus şi ultima bucată care trebuie asamblată este centrul cubului final, care este din nituit în centru cu un spacer şi capacul final este lipit.

Etichetarea cuburilor puzzle :
Feţele cubului puzzle promotional trebuie etichetate. Etichetele sunt dintr-o coală de material polipropilen care este imprimat în diferite culori. Apoi coala imprimată de PP este laminată cu ajutorul unui dispozitiv protector de PP. Apoi materialul este tăiat in etichete în role. Etichetele sunt tăiate în aşa fel să se alinieze perfect pe fiecare din cele nouă pătrate. În acest fel, etichetele pot fi perfect aliniate, atunci când ele sunt aplicate pe cuburi magice promotionale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cuburi magice personalizate aici!

Împachetarea cuburilor promotionale puzzle :
Când se termină etichetarea, cuburile puzzle magice se împachetează în ambalajul lor final, fie o cutie mică cu manualul de instrucţiuni inclus sau un înveliş de plastic carton înăuntru. Ambalajul are dublul scop de a proteja cubul puzzle în timpul transportului, dar şi de publicitaten a produsului. Ambalajele pentru cuburi promotionale puzzle sunt puse în cutii şi puse pe paleţi. Apoi paleţii sunt încărcati în camioane şi produsele sunt transportate peste tot în lume.

Producator cuburi magice la comanda promotionale

Controlul de calitate a cuburilor puzzle :
Pentru a se asigura că fiecare jucărie va fi un produs promotional de înaltă calitate, inspectorii de control al calităţii verifica produsul la fiecare etapă de producţie. Pelete plastic sunt testate chimic pentru a stabili dacă acestea îndeplinesc anumite specificaţii chimice. Acestea includ controale de aspect, culoare, punct de topire, de toxicitate, şi greutatea moleculară.
Calitatea pieselor individuale este, de asemenea, controlata imediat după ieşirea din matriţă. Deoarece mii de piese sunt realizate zilnic, un control complet ar fi dificil. Prin urmare, controlorii de bandă pot verifica în mod aleatoriu piesele din plastic la intervale de timp fixe şi verificarea asigură că acestea respectă dimensiunea, forma şi specificaţiile impuse. Această metodă de verificare oferă un bun indicator al calităţii pe tot procesul de producție a cubului promotional puzzle. Ceea ce se caută sunt piesele deformate, piese montate necorespunzător şi etichetarea necorespunzătoare. In timp ce verificarea vizuală este prima metodă de verificare, se efectuează alte măsurători mai riguroase. Echipamentul de măsurare este utilizat pentru a verifica lungimea, lăţimea şi grosimea fiecărei părți. De obicei sunt utilizate dispozitive ca verniere grosime, micrometru sau microscop. Chiar înainte de a-l în ambalaj, cubul magic puzzle poate fi răsucit pentru a se asigura că se menţine intact şi este în bună stare de funcţionare. Acest lucru poate fi făcut manual sau cu ajutorul unui maşini de strunjit. Dacă vreun produs se dovedeşte a fi defect, acesta este pus la o parte pentru a fi refăcut mai târziu.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cuburi magice personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de cuburi magice promotionale personalizate? Doriti sa comandati cuburi magice promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.