Producator lenticulare 3D

producator lenticulareProducator lenticulare la comanda

Producator lenticulare 3D este o metodă de printare unică prin care se afișează mai multe imagini prin iluzie de mișcare, transformare, şi tridemensional care urmează să fie portretizată pe o suprafaţă de imprimare 2D. Partea de bază a acestei technologii de strat este o coala de plastic cu şiruri paralele de “lenticule” convexe cilindrice pe o suprafaţă.

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

Grafica lenticulară 3D este procesul prin care adăugaţi dimensiune şi/sau mişcare afişelor Dvs. de marketing imprimate. “Lenticular” înseamnă “referitor la lentile”, și “lenticulele” sunt lentile de plastic care crează iluzia de dimensiune a imaginii în profunzime. Plasarea de lentile speciale sau “lenticule” peste un print bidimensional permite ochilor iluzia de vizualizare simultană de secțiuni din mai multe imagini.

producator 3d lenticularPreturi de producator lenticulare

Imaginile 3d lenticulare nu necesită echipamente speciale pentru a le vizualiza, ele sunt adaptabile la multe tipuri de instalații și utilizări. Puteți folsi imagini lenticulare pentru orice proiect imaginabil: fotografii, logo-uri, cărți de vizită, calendare, rețete, favoare de nuntă “salvați data” pot fi transformate în produse imprimate 3D personalizate. Putem imprima aproape orice pe produse promitionale print 3d lenticular . Dvs. trebuie doar să trimiteți imaginile în format Jpeg, EPS sau PDF în atașament.

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

Suntem capabili de a proiecta şi de a realiza producţie în masă pe baza solicitării clientului şi de a imprima eticheta cumpărătorului pe produs.

Număr linii de producție

15

Dimensiune fabrică în metri pătrați
5000

Detalii echipă
Echipă producție: 150
Echipă CTC: 10
Echipă R&D: 15

Experiență OEM

6 ani

Echipament pentru OEM

Fabrica noastră este echipată cu 15 linii performante de producţie care asigură capacitate largă de OEM.

producator produse lenticulare

Capacitate lunară
150,000 metri pătraţi

Piaţa majoritară
Peste tot în lume

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lenticulare promotionale personalizate? Doriti sa comandati lenticulare personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.