Produse de igiena personalizate

SterilizatSterilizator portabil mini uscor portabil mini usc

Sterilizatoare portabile mini usc personalizate sunt produse speciale si utile in igienizarea atat de importanta in lumea pandemiei. Aceste sterilizatoare portabile mini usc faciliteaza uciderea microbilor de pe suprafetele care nu pot fi spalate usor, cum ar fi tastatura calculatorului, ecranul telefonului, dispozitive electrice, aparate, documente, masti de fata, etc.

Oferiti clientilor Dvs. sterilizatoare portabile mini usc personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret sterilizator portabil mini usc personalizat!

Saculet bumbac trusa igiena personalaSaculet bumbac trusa igiena personala

Saculetele din bumbac pentru trusa de igiena personala sunt potrivite pentru masca si alte articole de prevenire a bolii covid 19, si totodata este un articol promoțional fantastic pentru orice organizație sau afacere preocupată de prevenirea bolilor sau probleme respiratorii.

Aceste saculetele din bumbac sunt concepute pentru a transporta sau a stoca trusa de igiena personala folosite in combaterea si prevenirea bolii covid 19 si alte probleme resporatorii.

Odata ce aceste saculete bumbac trusa igiena personala covid19 sunt branduite cu logo firma sau mesaj publicitar sunt materiale promotionale inovatoare pentru orice organizație sau afacere preocupată de prevenirea bolilor.

Oferiti clientilor Dvs. saculete bumbac trusa igiena personala personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret saculet bumbac trusa igiena personala personalizat!

PorPort masca silicont masca silicon

O noua modalitate de reclama prin care puteti arata ca Va pasa!

Port masca silicon personalizate cu logo-ul Dvs. clientii sunt obligati sa poarta masca de fata, si aceste port masca silicon sunt utile pentru a le pastra curate in situatia de pandemie.

Aceste porti masca silicon sunt perfecte pentru a purta in mastile in geantă, rucsac, mașină!

Oferiti clientilor Dvs. port masca silicon personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret port masca silicon personalizat!

Port masca din siliconPort masca din silicon

Facand cadou clientilor Dvs. niste porti masca din silicon personalizate cu logo-ul Dvs. aveti dublu avantaj: le aratati ca Va pasa de sanatatea lor si intretimp faceti reclama companiei Dvs.

Acest porturi pentru masca din silicon sunt perfecte pentru a purta in geantă, rucsac pentru copii, mașină sau oriunde purtați măștile pentru a le menține curate!

Oferiti clientilor Dvs. port masca din silicon personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret port masca din silicon personalizat!

CuCutie masca unica folosintatie masca unica folosinta

Facand cadou clientilor Dvs. cutii pentru masca de unica folosinta personalizate cu logo-ul Dvs. gasiti o noua modalitate de a face reclama companiei Dvs. deoarece doresc sau nu doresc sa poarte masca, dar sunt obligati, si aceste cutiute devin utile in situatia de pandemie.

  • Material siliconic
  • Păstrează masca curată
  • Potrivit pentru 2-3 măști
  • Reutilizabile, astfel ajuta la protecția mediului;
  • Mai puțin contact, depozitare convenabilă, ajutor in prevenirea epidemiei;
  • Poate fi fiert și sterilizat. Este fabricat din silicon rezistent la temperaturi ridicate de pana la 230 ℃.

Oferiti clientilor Dvs. cutie masca unica folosinta personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret cutie masca unica folosinta personalizat!

Capsule port mascaCapsule port masca

Acest capsule port masca sunt perfecte pentru a purta in geantă, rucsac pentru copii, mașină sau oriunde purtați măștile pentru a le menține curate, sau chiar se pot agata pe geanta sau rucsac!

Forma speciala ale acestor capsule port mascaeste foarte atragatoare, astfel vor fi adorate de clientii Dvs. Odata ce ei vor purta cu placere, Dvs. vetzi bucura de impartasirea in larg a reclamei Dvs. imprimata pe capsula.

Oferiti clientilor Dvs. capsule port masca personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret capsule port masca personalizat!

Bratara dispenser pentru gel igienizareBratara dispenser pentru gel igienizare

Bratara dispenser pentru gel igienizare este o brățară din silicon portabilă, reîncărcabilă cu gel pentru curățarea mâinilor. Aceste bratari dispenser pentru gel igienizare sunt disponibile în diferite culori atragatoare. Bratara dispenser pentru gel igienizare este ușor de depozitat, transportat și echipat. Acesta poate conține nu numai bratara din silicon, ci și sticla goala pentru reincarcarea gelului. Este un produs util, usor de folosit pentru a preveni uscarea pielii datorita spălarii frecvente a mâinilor.

Personalizare!

Aceste bratari dispenser pentru gel igienizare se pot personaliza cu mesajul Dvs. prin imprimare, gravare sau chiar in relief, pentru a putea transmite mesajul Dvs. intr-un mod pe care oricum nu se poate evita.

Oferiti clientilor Dvs. bratari dispenser pentru gel igienizare cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de bratari dispenser pentru gel igienizare personalizat!

Agatator masca din siliconAgatator masca din silicon

Personalizati agatatoare masca de fata din silicon cu grafica, logo mesaj publicitar, astfel mesajul Dvs. se va plimba pe strada sau oriunde clientii Dvs. sunt nevoiti sa poarta masca.

Aceste agatatoare masca din silicon sunt flexibile, durabile și confortabile. Agatatoarele pentru masca din silicon au trei poziții reglabile, usor de folosite. Prin utilizarea lor preveniți durerea de pe urechi cauzată de purtarea unei măști.

Agatatoarele extind de fapt agatatoarele mastii de față, care astfel se termina agatate si nu mai sunt in contact cu urechii. Compatibil pe scară largă cu majoritatea măștilor de pe piață.

Oferiti clientilor Dvs. agatator masca din silicon personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret agatator masca din silicon personalizat!

deschizator usa no contactDeschizatoare usa fara contact pe breloc

Virusurile pot fi pe orice suprafete, mai ales acolo unde umbla o multime de oameni, de exemplu butoane lifturi sau bancomate, mânerele ușilor sau multe alte suprafețe cu care probabil că trebuie să intrați în contact regulat, cea ce reprezinta o problema destul de mare in combaterea virusului.

Aceste brelocuri no contact sunt instrumente destepte care te ajtua ca nici o parte a corpului tău sa nu intră vreodată în contact cu potențialele încălziri virale, cum ar fi mânerul unei chiuvete dintr-o toaletă publică, zăvorul ușii taxiului respectiv sau Uber, sau tastatura de la pompa de gaz în timp ce alimentati mașina.

Oferiti clientilor Dvs. deschizatoare usa fara contact pe breloc personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret deschizatoare usa fara contact pe breloc personalizate!

Pixuri igienice antibacterialePixuri antibacteriale cu logo

Datorită tehnologiei nano-argint, aceste pixuri antibacteriale determină reducerea numărului de bacterii de la suprafața pixului si totodată previne răspândirea acestora.

Pixurile antibacteriale sunt ideale pentru a creste igiena la banca, la posta, la scoala, la birou, in conditii in care este necesar folosirea unui pix de mai multe persoane.

Aceste pixuri antibacteriale sunt sunt obiecte promotionale ca si orice alte pixuri, cu o valoare adaugata adaptata la vermurile cu epidemiologie ridicata.

Oferiti clientilor Dvs. pixuri antibacteriale personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret pixuri antibacteriale personalizate!

Bratari inteligente cu functie de termometruBratari inteligente termometru corporal

Monitorizați temperatura și acordați atenție vieții

Persoanele aplicabile: copii, studenți, adolescenți, adulți de vârstă mijlocie, vârstnici

Verificați temperatura în orice moment și înțelegeți informații precise pentru a vă aduce viața sănătoasă pentru dvs. și familia dvs.

Bratarile inteligente cu functie de termometru corporal se pot personaliza cu grafica Dvs. si pot fi astfel materiale promotionale corporative de ultima generatie.

Oferiti clientilor Dvs. bratari inteligente termometru corporal personalizate cu grafica Dvs. acum!

Clic aici pentru oferta de pret bratari inteligente termometru corporal personalizate!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de produse de igiena promotionale personalizate? Doriti sa comandati produse de igiena promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.