Lavete promotionale pentru ecran LCD

Pentru scopuri promoţionale, putem avea logo-ul imprimat pe lavete microfibra pentru ecrane LCD, se ceeaza astfel produse promotionale de impact asupra clienţilor sau potenţialilor clienţi. Vă recomandăm să utilizaţi lavete din microfibră imprimate pentru ecranele LCD de înaltă calitate, fără nici un fel de soluţie de curăţare suplimentară. Pentru petele uscate sau cele de grăsime, pe suprafete cu murdărie persistenta, utilizaţi aceleaşi lavete din microfibră imprimate pentru ecrane LCD, pulverizate cu o soluţie de curăţare de înaltă calitate, pentru a dizolva sau inmuia murdaria, astfel încât să poată fi absorbită de lavete.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Aceste lavete din microfibra personalizate pentru ecrane de calitate superioară sunt ideale pentru curăţarea de ecrane, inclusiv telefoane mobile, ecrane de calculator – desktop, laptop, notebook, PDA, televizoare şi monitoare.
Microfibra este ecologică, nu este necesara utilizarea altor produse de curăţare, deoarece aceste lavete din microfibră pentru ecrane LCD pot fi spălate şi reutilizate de nenumărate ori.

lavete microfibra lcdLavete promotionale cu logo pentru ecran LCD

Material: Microfibră – Amestec perfect de poliester, poliamidă sau nailon
Dimensiune: În orice dimensiuni sunt disponibile
Greutate: 170G, 180G, 190G, 200G, 210G, 220G, 240G/m2
Formă: pătrată sau dreptunghiulară
Spatiu de imprimare: până la margine
Culori: Orice culoare
Metodă de imprimare disponibilă: imprimare prin transfer de căldură, imprimare de mătase, ştanţare logo, ambutisare cu aur, placare de argint
Ambalare: Individual într-un plic din PVC, individual într-o pungă OPP sau peste 100 buc într-o polybag
Cu ajutorul nostru, veţi putea avea lavete promoţionale imprimate pentru ecrane LCD la cel mai bun pret.

lavete lcd imprimate promotionaleLavete imprimate promotionale pentru curatare ecran LCD

Lavete pentru ecrane LCD cu imprimare prin transfer de căldură 15 x 18 cm sunt disponibile in stiluri şi forme diferite.
Cantitatea minimă pentru comandă 2000 buc.
Preţul unitar este de la 0.29USD/buc. până la 0.99USD/buc.
Fiecare variantă posibilă şi preţul produsului dorit vor depinde de cantitate / dimensiune / stil şi pot include reduceri aplicabile. Vă rugăm să ne contactati pentru o oferta exactă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lavete microfibra promotionale personalizate? Doriti sa comandati lavete microfibra promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.