Lavete lentile personalizate

Când vine vorba de curăţarea lentilelor pentru aparate foto sau ochelari, lavetele personalizate din microfibră sunt foarte recomandate. Trebuie evitată absolut curăţarea lentilelor cu prosop de bumbac sau de hârtie obişnuită, deoarece aceasta poate duce la zgârieturi, care pot determina o reducere a clarităţii.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Lavetele pentru lentile personalizate cu logo-ul sau numele de marcă pot fi oferite drept cadou clienţilor Dvs. Totodata, puteti recomanda clienţilor Dvs. lavetele din microfibră personalizate pentru lentile ca cel mai bun mod de a curăţa lentilele optice. Clienţii Dvs. vor aprecia aceste lavete personalizate pentru lentile.

lavete lentile promotionale logoLavete lentile personalizate cu logo

Material: Microfibră – Amestec perfect de poliester, poliamidă sau nailon
Dimensiune: În orice dimensiuni sunt disponibile
Greutate: 170G, 180G, 190G, 200G, 210G, 220G, 240G/m2
Formă: pătrată sau dreptunghiulară
Spatiu de imprimare: până la margine
Culori: Orice culoare
Metodă de imprimare disponibilă: imprimare prin transfer de căldură, imprimare de mătase, ştanţare logo, ambutisare cu aur, placare de argint
Ambalare: Individual într-un plic din PVC, individual într-o pungă OPP sau peste 100 buc într-o polybag
Cu ajutorul nostru, veţi putea avea lavete personalizate si imprimate pentru lentile la cel mai bun pret.

lavete lentile personalizateLavete lentile optice personalizate

Lavete pentru lentile personalizate cu imprimare prin transfer de căldură 18 x 18 cm sunt disponibile in diferite stiluri şi forme.
Cantitatea minimă pentru comandă 2000 buc.
Preţul unitar este de la 0.29USD/buc. până la 0.99USD/buc.
iecare variantă posibilă şi preţul produsului dorit vor depinde de cantitate / dimensiune / stil şi pot include reduceri aplicabile. Vă rugăm să ne contactati pentru o oferta exactă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lavete microfibra promotionale personalizate? Doriti sa comandati lavete microfibra promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.