Producator retractabile

Pret de producator retractabile personalizate

Agatatoarele de insigne, se mai numesc și clipsuri jojo. Oferim o gamă largă de clipsuri jojo en-gros. În plus asigurăm sevricii pentru persoinalizarea acestor clipsuri jojo. Clipsurile jojo personalizate sunt cadouri promotionale excelente pentru prospecţi și clienţi la târguri, expoziţii sau convenții.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Producator retractabile   Pret producator retractabile

Producator retractabile promotionale

Clipsurile jojo sunt folosite de angajați de foarte multe ori pe zi pentru a intra în calădiri peste tot în lume. Dacă aveți clipsuri jojo personalizate cu logo-ul companiei Dvs. acelea vor fi ținute în mână de multe ori în cursul zilei. De acea se spune că aceste clipsuri jojo sunt „modalitate excelentă pentru a promova compania Dvs.”.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Producator retractabile promotionale   Producator retractabile personalizate

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de retractabile promotionale personalizate? Doriti sa comandati retractabile personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.