Snururi retractabile imprimate cu logo

Snururi imprimate retractabile

Snururi retractabile imprimate personalizate

Aceste snururi retractabile imprimate sunt perfecte pentru legitimatii de serviciu identificare și agatatoare de carduri pentru spitale, sau alte clădiri unde se intră cu legitimații electronice. Snururile retractabile permite celui care poartă să scaneze insigna de identificare fără să scoată din husă.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Oferim snururi pentru insigne imprimate personalizat şi alte tipuri de agatatoare insigne imprimate.

Snururi retractabile imprimate promotionale

Aceste snururi retractabile imprimate sunt perfecte pentru insigne identificare și agatatoare de carduri pentru spitale, sau alte clădiri unde se intră cu legitimații electronice. Snururile retractabile permite celui care poartă să scaneze insigna de identificare fără să scoată din husă. Oferim snururi pentru insigne imprimate personalizat şi alte tipuri de agatatoare insigne imprimate.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de retractabile promotionale personalizate? Doriti sa comandati retractabile personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.