Producator pungi cu logo

Producator pungi cu logo personalizate

producator pungi hartie personalizateCa și unul dintre reprezentantii locali a producatului lider chinez de pungi hartie de toate tipurile, am câştigat reputaţie bună atât acasă cât şi peste hotare deoarece urmărim atât calitatea de clasa întâi, cât şi serviciu clienţi rapid clienţilor noştri. Cu ajutorul echipamentelor noastre cu tehnologie avansată, muncitorilor calificaţi, echipa de vânzări profesionistă suntem în măsură să vă oferim tot ce doriţi în materie de pungi. Spunem că suntem reprezentanti in Romania a producatorului profesionali de pungi de foarte multe tipuri, datorită creativității și tehnicii de imprimare perfectă a pungilor de hartie personalizate.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Facilități de productie pungi hartie personalizate.

Fabrica partenera este echipată cu cinci seturi de mașini pentru fabricarea de pungi, două mașini de imprimare ofset de marcă, dispozitive de pregătire a tiparului şi dispozitive de prelucrare digitală de finisaj. Avem linii de producţie manuale şi profesionale de înaltă calitate şi echipamente mecanice pentru productia de pungi hartie. Pentru a asigura clienţilor pungi de calitate şi servicii rapide, tot timpul depunem efort peste măsuri.

Producator pungi cu logo – procesul de productie

producator pungi cu logoProcesul de productie pungilor personalizate cu mânere lipite la partea interioara a marginilor de deschidere, include perfoarea unei pânze în sens invers faţă de liniile perforate la distante care corespund secţiilor de lungime necesare productiei de pungi. La o anumită distanţă de la liniile de perforaţie transversală mânerele sunt lipite în perechi adiacente de pânză, în aşa fel încât mânerul exterior să fie aşezat pe partea cealaltă a liniilor de perforare transversale. Pânza este unită într-o reţea tubulară de pliere peste margini, astfel încât mânerele să fie orientate unul către celălalt.

furnizor pungi personalizateMarginile suprapuse care au fost pliate sunt lipite la o formă asemănătoare cu o cusătură. Secţiunile sunt desprinse de-a lungul liniilor de perforare transversală şi fiecare secţiune este prevăzută cu o porţiune de jos, la capătul opus a mânerelor. Acoperirile adezive sunt aplicate pe pânză într-o direcţie transversală între braţele de mâner şi plierile în formă de Z create şi pliate în zona adezivă, folosind presiune, pentru a preveni ruperea marginii superioare a sacului.

Accesând pagina de contact, aveţi posibilitatea de a primi ofertă rapidă şi puteţi opta pentru mostre, şi în mod sigur veţi fi impresionaţi de înalta calitate şi de serviciul nostru, producator pungi hartie, de clienţi rapid care se ocupă cu comanda Dvs.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de sacose promotionale personalizate? Doriti sa comandati sacose promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.