Pungi cadouri personalizate

Va oferim o mare selecție de înaltă calitate, personalizate, imprimate, pungi cadouri refolosibile din diverse materiale. Pungi cadouri inscripționate, din materiale ecologice, care fac din acestea un instrument de marketing cu impact mare pentru orice afacere, magazin alimentar, sau organizație. Aceste pungi cadouri personalizate pot fi de asemenea, cadouri minunate pentru toate ocaziile. Ne mândrim cu posibilitatea de a oferi toate tipurile de pungi cadouri de calitate superioare si cu posibilitatea personalizarii acestora in funtie de sloganul, logo-ul sau imaginatia fiecaruia. Contactați-ne pentru a va personaliza pungile cadou ale dumneavoastra.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Pungi cadouri personalizate imprimate si pliabile

Pungi cadouri personalizate imprimate si pliabilePungi cadouri imprimate si pliabile – pot fi pliate cu usurinta, astfel încât acestea pot fi luate oriunde.

Material: 100% polipropilena, panza
Dimensiune: 30 * 35 * 10 cm
Comanda minima: 3000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pungi cadouri personalizate pliabile

Pungi cadouri personalizatePe aceste pungi cadouri personalizate pliabile, pot fi imprimate cu logo-ul dvs. Acestea pot fi pliate astfel incat sa ocupe un spatiu foarte restrans si fie convenabil să le ai la dispozitie.

Material: Poliester
Dimensiune: 26 * 30cm
Comanda minima: 3000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pungi cadouri refolosibile personalizate

Pungi cadouri refolosibile personalizateAcest pungi refolosibile pot fi folosite la cumparaturi și vin în multiple culori. Dintr-o perspectiva de marketing o pungă reutilizabilă personalizata nu poate fi intrecuta! Oamenii o pot purta peste tot, cu logo-ul de imprimare pe ea!

Material: panza
Dimensiune: 25.5 * 18 * 35cm
Comanda minima: 3000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Sacosa din panza cu logo

Sacosa din panza cu logoAceste sacose din panza personalizate sunt o remarcabilă creativitate în piață. Sacosele din panza rafinata pot fi imprimate cu logo-ul fiecaruia. Alcătuită dintr-o panza de bumbac 100%, aceasta sacoca din panza ar putea deveni cu ușurință prima alegere a fiecaruia.

Material: Canvas
Dimensiune: 45 * 38 * 8 cm
Comanda minima: 3000 bucu

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Sacosa promotionala

Sacosa promotionalaAceasta sacosa promotionala de obicei din poliester este cel mai potrivit pentru supermarket, cumparaturi, cadouri, punctul de ambalare, promovarea vânzărilor, etc

Material: poliester
Dimensiune: 45 * 38 * 12cm
Comanda minima: 3000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de sacose promotionale personalizate? Doriti sa comandati sacose promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.