Cutii servetele branduite

Cutii servetele branduite la comanda

Aceste cutii servetele branduite pot fi folosite la toate ocaziile, oriunde. Deoarece sunt nişte obiecte folosite zilnic, sunt la îndemână tot timpul acasă, în biru, în camere de hotel, în camere de aşteptare, în maşină.De asemenea, cutii servetele brandutie pot fi instrumente de publicitate eficiente în toate tipurile de afaceri. Nu exisă alte produse care combină la fel de eficient funcţionalitatea şi promoţia într-un mod atât de conviongător. Produsele cutii servetele brandutie oferă spatiu mare unic pentru afişaera mesajului Dvs. în timp ce oferă o mare valoare.

Comanda servetele promotionale aici!

Oferim cutii servetele personalizate într-o varietate mare de modele ţesute şi configuraţii de imprimare pentru a fi potrivite pentru necesităţile individuale a fiecărui client. Alegeţi cutii servetele de mai jos pentru campania Dvs. de marketing promotional.

Servetele brandutie in cutii

Cutie servetele personalizate

Servetele branduite de hartie

Cutii servetele personalizate

  1. Comandă minimă: 1,000 bucăţi, logo imprimat disponibil
  2. Comanda servetele promotionale aici!

Cutii servetele personalizate

Cutii servetele promotionale

 

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de servetele personalizate? Doriti sa comandati servetele personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.