Producator servetele

Pret producator servetele

Producator servetele promotionaleAvem onoarea, ca noi, reprezentanti direct de producator servetele hartie, să vă împărtăsim câteva secrete din producţia servelelelor de hartie. Aceste servelele hartie se fabrică pe o maşină de hârtie care funcţionează cu abur încălzit și cilindri de uscare echipat cu o capota cu aer cald. Materia primă este pasta de hârtie. Adezivul este sprayat pentru a lipi hârtia.

Comanda servetele promotionale aici!

Creponarea se face de către o lamă de medic, care este desprinde hârtia uscată de pe suprafata cilindrului. Mototoli este controlat de puterea de adeziv, geometria lamei de medic, diferenta de viteză dintre iancheu şi secţiunea finală a maşinii de hârtie şi caracteristicile pastei de hârtie.

Producator servetele – control de calitate şi livrare servetele hartie

Pentru a produce servetele hartie folosim doar materii prime de cea mai buna calitate. În plus avem o echipă CTC strictă epntru a monitoriza şi inspecta fiecare lot de servetele hartie produs. După finalizarea producţiei de servetele hartie, contactăm curierul să livreze serveletele de hartie la sediul Dvs.

Producator servetele personalizate   Producator servetele   Producator batiste promotionale

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de servetele personalizate? Doriti sa comandati servetele personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.