Snururi promotionale

Snururi promotionale textileSnururi promotionale textile

Furnizăm snururi promotionale simple, neimprimate, personalizate în varietate mare de culori la preț discount. La noi aveţi cele mai multe modele populare de stiluri şi accesorii pentru snururi simple colorate. Avem gama întreagă de snururi neimprimate en-gros, toate la preţul direct de producător! Toate snururile neimprimate sunt fabricate din materiale de calitate superioară. Posibilitate de alegere dintre accesorii: inel-o, clip bulldog sau cârlig snap, etc.

Comanda snururi promotionale aici!

Lanyard imprimat     Lanyard personalizat

Lanyard inscriptionat

Snururi promotionale en-gros

Avem de foarte multe snururi neimprimate, care pot fi alese şi imprimate cu logo, astfel devenind materiale promotionale. Sunteţi curioşi care culori şi modele sunt disponibile? Vă rugăm să ne contactaţi.

Comanda snururi promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.