Bannere retractabile roll-up

Bannere retractabile promotionaleBannere retractabile la comanda

Standuri bannere retractabile mai sunt numite si banner pop-up sau banner cu rola deoarece aceste bannere sunt păstrate în interiorul standului.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Bannere imprimateBannere retractabile personalizate

Pentru a dezvălui bannerul partea de sus a bannerului trebuie tras până jos. Standurile retractabile devin standuri bannere din ce în ce mai populare, deoarece ele protejează grafica până când bannerul nu este folosit, şi bannerul menţine aspectul curat, îngrijit. În momentul în care se închide sau se deschide partea retractabilă, trebuie avut grijă la împachetarea sau despachetarea bannerului, deoarece marginile se pot dăuna uşor.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de steaguri personalizate? Doriti sa comandati steaguri personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.