Steaguri branduite pana

Steaguri cu logoSteaguri branduite in forma de pene

Aceste tipuri de steaguri se numesc steaguri branduite pana sau steaguri navigatie.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Furnizăm toate tipurile de steaguri pana. Puteţi avea steaguri cu orice design doriţi, cu fotografii, texte şi logo, practic cu orice culoare.

Steaguri reclamaMontarea acestor steaguri pana durează doar câteva minure şi arăt foarte bine chiar şi peste zile. Biciul sau „L”-ul invertat care asigură sprijinul acestor steaguri pana stau tot timpul deschise şi vizibile chiar dacă nu suflă vântul deloc. Aceste steaguri pana sunt atât de unşoare încât le puteţi transporta personal la o zi de protest sau campanie.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Steaguri inscriptionateSteaguri branduite pana la comanda

Aceste steaguri pana sunt excelente pentru campanii publicitare, evenimente promotionale şi orice alte scopuri decorative la nunţi, sau garden party, unde puteţi crea limite blânde sau coridoare din steaguri pana care vor flutura în vânt. De asemenea se pot folosi pentru a marca puncte de întâlnire sau de ansamblu și ca indicatoare de pericol şi siguranţă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de steaguri personalizate? Doriti sa comandati steaguri personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.